Honor 400 ile ilgili sorular

YA.X0

80+
Reaksiyon skoru
6
Bugün honor 400 aldım ellerinde kalmamıştı sipariş verdiler çarşamba günü gidip teslim alacağım kullananlar deneyimlerini söyleyebilirlermi ve yapay zeka ücretli olacakmış diye bir şey duydum gerçekten böyle bir şey varmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler.

Honor x9a kullanıyorum 2 yıldır çok çok memnunum boşa Samsung'a para verdik S modeli hariç..
Hocam 2 yıldır samsung galaxy a32 gibi berbat bir telefonla mücadele ediyorum hayatımda ilk defa adam akıllı bir telefonum olacak ve resmen çağ atlayacağım samsungtan s modeli hariç telefon alınmaz bütçe yüksekse.

400 değil ama honor magic 7 pro var mükemmel telefon çok memnunum her özelliğinden

Bugün honor 400 aldım ellerinde kalmamıştı sipariş verdiler çarşamba günü gidip teslim alacağım kullananlar deneyimlerini söyleyebilirlermi ve yapay zeka ücretli olacakmış diye bir şey duydum gerçekten böyle bir şey varmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
sadece görselden video üretme ücretli olacak. Sebebi işlemin google sunucularında yapılması.
Onun dışında fiyatını kesinlikle hak eden bir cihaz

Hocam 2 yıldır samsung galaxy a32 gibi berbat bir telefonla mücadele ediyorum hayatımda ilk defa adam akıllı bir telefonum olacak ve resmen çağ atlayacağım samsungtan s modeli hariç telefon alınmaz bütçe yüksekse.

Benim sanırım A22 vardı 2 kere düşürdüm ikisinde de ekranı kırıldı.
Hayatımda ilk defa telefona tamir parası verdim. Ekran koruması da vardı Nano

Sonra honor aldım haftada üç beş kere düşüyor işte sorun yok şimdilik ekran koruması hiç takmadım

Bence Samsung arayüzü daha güzel. Samsung ortalama telefonu düşük islemcilerden bahsetmiyorum Honordan daha stabil ve akıcı olduğunu düşünüyorum. Fiyat olarak baktığınızda honor 400 güzel sadece biraz batarya performansı düzeltmeleri lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri