🔥İndirim HONOR 400 Pro 5G 33.549 TL

Kasa plastik diyip almayan, 4 yıl güncelleme var diye almayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Siz olmasanız bu fiyatlarda durmazdı, sağolun dostlar. Daha düşük işlemci ve kameraya rağmen alüminyum kasalı telefonları tercih etmeniz bizim için daha iyi, 8 GB Rami olup 7 yıl güncelleme alacak olan s24 fe almanız sayesinde bu telefonu bu fiyatlara alabiliyoruz, sağolun

Umarım hepsiburada bunun için sana para ödüyodur🤣 daha bi tane düzgün indirim paylaştığını görmedim. Gerçek indirim paylaşanlarda sayende insanlar yararlanamadan anaekrandan düşüyor
pudra şekerini bıraktıgın gün gerçek indirim paylaştıgımı görüceksiniz kristal dünyanızdan çıkmanızı tavsiye eder iyi geceler dilerim yallah

Hala s24 cazip geliyor hele honorun sadece türkiye için uyguladığı update politikasından sonra iyice itici gelmeye başladı globale 6 yıl tr 4 yıl saçmalık
bitmeyen şebeke sorunu, 4 saat ekran süresi, mor çeken kamera istiyorsanız S24 alabilirsiniz :/. Ben de S23 sonrasında farklı cihazlar kullanıp S24 almıştım. Bu sorunlar bezdirdi. Kurtulmaya çalışıyorum kendisinden

bitmeyen şebeke sorunu, 4 saat ekran süresi, mor çeken kamera istiyorsanız S24 alabilirsiniz :/. Ben de S23 sonrasında farklı cihazlar kullanıp S24 almıştım. Bu sorunlar bezdirdi. Kurtulmaya çalışıyorum kendisinden
Exynosun alameti farikaları ah şu samsung sd ya da mediatek koysa güzel olacakta

DALGAMI GEÇİYORSUNUZ HB YENİ KOYDU ÜRÜNÜ AKŞAM 10 SABAH 10 İNİDİRMİ DİYE

1 hafta önce aldım bu fiyata bu teli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aklıma takıldı aynı fiyat bandında poco f7 pro var. hangisi daha mantıklıdır. honormu yoksa pocomu.
aynı soruda takıldım ancak kamera ve yazılımdan dolayı honor'u seçtim

1 hafta önce aldım bu fiyata bu teli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı soruda takıldım ancak kamera ve yazılımdan dolayı honor'u seçtim
evet sonradan araştırdığımda genep anlamda aynı özelliklere sahip ama honorda ekstta özellikler var, uzaktan şarj, 200MP kamera falan olsun. honor daha iyi seçenek gibi. aldıysanız hayırlı olsun. bende para biriktirebilirsem zam yemeden almayı düşünüyom

Geri