Asgari Ücretli
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Bütçe
- 33000
S25fe mi almalıyım yoksa honor 400 pro mu aklımı çok karıştırdı aslında samsung seviyorum ve istiyorum ama honora daha iyi diyolar
Kamera az da olsa önemli ama asıl önemli olan yıllarca performans kaybı yaşamamak. Oyun indiririm kasmasıyla donmasıyla uğraşmak istemem günde 2 kere şarj etmek istemem. Eğer honorun yazılımı xiaomi gibiyse hiç almak istemem. Zaten samsung kullanıyorum hala o yüzden devam ederim samsungla.ne aradığınıza bağlı kullanım amacı nedir kamera önemli midir?
Samsung saatim var honorla kullansam sıkıntı olur muS25FE al,hem ekosistem de oluşturabilirsin.
Saat konusunda sıkıntı olurmu bilemiyorum ama kulaklıklar aynı marka olunca ayar çekebiliyorsun.Birbirlerine bağlı olarak çalışırlar sonuçta.Kamera az da olsa önemli ama asıl önemli olan yıllarca performans kaybı yaşamamak. Oyun indiririm kasmasıyla donmasıyla uğraşmak istemem günde 2 kere şarj etmek istemem. Eğer honorun yazılımı xiaomi gibiyse hiç almak istemem. Zaten samsung kullanıyorum hala o yüzden devam ederim samsungla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung saatim var honorla kullansam sıkıntı olur mu
honor alın o zaman kamera olarak ortlama üstü , bi önceki seride daha iyilerdi s25fe kamera hakkında bilgim yok ama batarya olarak tahminimce honor çok daha iyi olucaktır.Kamera az da olsa önemli ama asıl önemli olan yıllarca performans kaybı yaşamamak. Oyun indiririm kasmasıyla donmasıyla uğraşmak istemem günde 2 kere şarj etmek istemem. Eğer honorun yazılımı xiaomi gibiyse hiç almak istemem. Zaten samsung kullanıyorum hala o yüzden devam ederim samsungla.
@Mert_007S25fe mi almalıyım yoksa honor 400 pro mu aklımı çok karıştırdı aslında samsung seviyorum ve istiyorum ama honora daha iyi diyolar
Kamera mı önde gelir uzun sene kullanmak mı? Uzun sene ve stabilse gündelik daha çıksa samsung. Kamera daha önemliyse honor 400 pro. İkiside çok güzel telefon. Seçim sana kalmış.Kamera az da olsa önemli ama asıl önemli olan yıllarca performans kaybı yaşamamak. Oyun indiririm kasmasıyla donmasıyla uğraşmak istemem günde 2 kere şarj etmek istemem. Eğer honorun yazılımı xiaomi gibiyse hiç almak istemem. Zaten samsung kullanıyorum hala o yüzden devam ederim samsungla.
Honor 400 buds fe var bir sorun yasamadim sadece kulaklik uygulamasinin widgeti calismadi o kadar uygulamasindan acip yapabilirsin dokunma kontrolleri sorunsuzSaat konusunda sıkıntı olurmu bilemiyorum ama kulaklıklar aynı marka olunca ayar çekebiliyorsun.Birbirlerine bağlı olarak çalışırlar sonuçta.
Hani ikisi arasında yapacağın seçimde performans farkı yaşamazsın ancak ben olsam Samsung tercih ederdim.Honor 400 buds fe var bir sorun yasamadim sadece kulaklik uygulamasinin widgeti calismadi o kadar uygulamasindan acip yapabilirsin dokunma kontrolleri sorunsuz
S25fe mi almalıyım yoksa honor 400 pro mu aklımı çok karıştırdı aslında samsung seviyorum ve istiyorum ama honora daha iyi diyolar