İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,324
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm yerlerde aynı anda fiyatı düştü. Bu sitede 449 TL çünkü sepet indirimi var.amazonda da 500 lira
Tüm yerlerde aynı anda fiyatı düştü. Bu sitede 449 TL çünkü sepet indirimi var.amazonda da 500 lira
200 mü 100 mü hocam?
bazen 200 bazen 100 veriyor100 veriyo
6 aydır aynı fiyatmış fiyatı normal yaniTüm yerlerde aynı anda fiyatı düştü. Bu sitede 449 TL çünkü sepet indirimi var.
Geçen sene eylül aylarında bile bu fiyattaymış.bazen 200 bazen 100 veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6 aydır aynı fiyatmış fiyatı normal yani
qcy t20 ailybuds var enesözen tavsiyesi ile almıştım 1 sene oluyor hala kullanıyorum ses kalitesi çok güzel.Aktif gürültü engellemesi nasıl acaba bir çok kulaklıkta o sorunu yaşıyorum tatmin etmiyor yada kısa süreli ediyor ardından bozuluyor aktif gürültü engellemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kulaklık tasarımlı daha iyisi var mı f/p
Aktif gürültü engellemesi de var mı hocam fabrikada aşırı sesli ortamda oluyorum müzik dizi film haber dinliyorum izliyorum falan birde sesli görüşmem oluyor telefonda kullandığım bir çok kulaklık anc olmasına rağmen benim sesimden çok çevre sesi karşıya veriyor benim sesim sinek kadar çıkıyorqcy t20 ailybuds var enesözen tavsiyesi ile almıştım 1 sene oluyor hala kullanıyorum ses kalitesi çok güzel.
anc yok hocamAktif gürültü engellemesi de var mı hocam fabrikada aşırı sesli ortamda oluyorum müzik dizi film haber dinliyorum izliyorum falan birde sesli görüşmem oluyor telefonda kullandığım bir çok kulaklık anc olmasına rağmen benim sesimden çok çevre sesi karşıya veriyor benim sesim sinek kadar çıkıyor![]()