Android HONOR MAGİC 8PRO TANITILDI

tasarım cacık 10k lık telefon gibi duruyor arkası

özellikler harikada 80k verilmez bu tele
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reklam redmi serisinde var knk zaten ayarlardan kapanabiliyor en azından 3500 mah bataryawsı yok .s
Hangisinin 3500mah bataryası var
Üstelik magic 8 pro 80k değil 60k bandında gelir

Xiaomi ve inovasyon ikisi yanyana durunca yardı biraz tek inovasyonları androide iOS arayüzünü çakma telefonlar harici resmi olarak getirmeleri ve Apple'dan arak tasarım kullanmaları telefonun arkasına ekran falan koymak inovasyonsa onu 10 sene önce forumlarda her tarafı ekran iphone 6s çıkacak diyen adamlarda yapıyordu Honor dinamik ada işini vesaire ilk telefonlara getiren marka daha inovatif reklam işine girmiyorum bile uygulamalardaki
Hacı senin inovasyondan anladığım reklam mi ben ne diyorum sen ne diyon

Arkaya ekran koyması evet bir inovasyondu ama ekran koyucam diye kamerayı kötüleştirmesi ve telefon enerji verimliliğinin ölmesi kötü oldu
Yapılan testlerde 17pm ve xioami 17pm nerdeyse aynı ekran süresini alıyor

Cımbızlamanın en basit örneği olmuş şu koskoca mesajda 3 kelimeyi alıntılayıp tüm mesajı oraya vurmuş. İnovasyon dediğin şey yararlı bir şey olur arkaya ekran koymanın mantıklı bir tarafı yok gidip arkaya kılıf takıp tetris oynayabiliyormuşsun müthiş inovasyon ayrıca bunun dışında tarihteki yaptıkları tek şey iOS arayüzü çalmak

Cımbızlamanın en basit örneği olmuş şu koskoca mesajda 3 kelimeyi alıntılayıp tüm mesajı oraya vurmuş. İnovasyon dediğin şey yararlı bir şey olur arkaya ekran koymanın mantıklı bir tarafı yok gidip arkaya kılıf takıp tetris oynayabiliyormuşsun müthiş inovasyon ayrıca bunun dışında tarihteki yaptıkları tek şey iOS arayüzü çalmak
Haklisin 7 yıldır poco redmi kullandım hiç reklam görmedim adam akıllı ayda 1 belki

Kağıt üstünde iyi iş çıkarmışlar. Güzel telefon.

ayfonların :D

en az 80k ya gelir 7 ye bak anlarsın
hocam 7 pro kullanıyorum zaten
yurt dışı fiyatları ortada
geçen yıla oranla dolarda artmadı .
yine 60 bilemedin 65k da çıkış yapar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,723
Üyeler