Horizon vs days gone

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
Horizon zero dawn mı daha mantıklı days gone mi

Gameplaylerine bak çok spoiler yemeden kendin karar ver. Biz değil sen oyniyacaksın.

ikisinide denedim sonunu getiremedim. days gone beni bi tık daha sarmıştı. ama bi yerde çok tekrara bağlıyor. horizonu tercih ederdim ben sanırım. ama onunda dünyasına ve mekaniklerine gıcık kapmıştım.

Gameplaylerine bak çok spoiler yemeden kendin karar ver. Biz değil sen oyniyacaksın.
Hocam gameplaylerinde pek fazla bir şey anlayacağımı sanmıyorum cyberpunk almayı düşünüyordum oynayanlara baktım bazı kişiler bi zamandan sonra sıktığını söyledi açık dünya bi tık daha hoşuma gidiyor ve hikayesi hangisi daha az bilmiyorum siz oynadınızmı hangisini önerirsiniz

Hocam gameplaylerinde pek fazla bir şey anlayacağımı sanmıyorum cyberpunk almayı düşünüyordum oynayanlara baktım bazı kişiler bi zamandan sonra sıktığını söyledi açık dünya bi tık daha hoşuma gidiyor ve hikayesi hangisi daha az bilmiyorum siz oynadınızmı hangisini önerirsiniz

Bu ikisini oynamadım, CP 2077 oynadım ve 80 saat sıkılmadan takıldım diyebilirim. Witcher 3 tadı verdi biraz onun kadar olmasada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,946
Üyeler
186,819
Son üye
kokuriç
Geri