Çözüldü✓ HP VİCTUS ALINIR MI???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben 12500 alıyorum arkadaş gene 13000 e yaklaşmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DERYA KUZUSU BUNLAR DERYA KUZUSU.

99 dereceden bir anda 87 ye çakıldı 23 watt çekmeye başladı bu günlük yeter bu kadar test hepsinin ekran görüntüsün aldım zaten.

@gucukbey ben acer mi kullanıyormuşum söyle bakalım şimdi?

Ekler

• resim_2024-03-30_145821136.png
    resim_2024-03-30_145821136.png
    16 KB · Hit: 37

99 dereceden bir anda 87 ye çakıldı 23 watt çekmeye başladı bu günlük yeter bu kadar test hepsinin ekran görüntüsün aldım zaten.
Nitro 16 hocam benim attığım 7640hs

düşük almış nitro 16 ise konuyu tam atarsanız bakayim 13 bin alması gerek nitro 16 nın.

R5 7640hs normadle 13.1K falan alması lazım ortalamada çünkü baktığım çoğu nitro 16 13 binin altına düşmemiş arkadaş testi yanlışda yapmış olabilir.

ilginç iyi demişler 13 binin altına düşmemesi gerek o cihazın limitde bir şey gözükmüyor.

Laptop alacağım. Linkteki cihazı beğendim fakat çevremden birkaç kişi HP önermedi. HP yerine Lenovo'yu önerdiler. Asus ve MSI'ın fiyatları çok daha yüksek olduğu için maalesef alternatiflere yöneldim. HP Victus kullandıysanız memnun musunuz? Linkteki cihaz alınır mı? Bütçemi zorlasam max 45 k ya çıkabilirim. Bu bütçeyle alınabilecek alternatifler nelerdir? (Excalibur ve Monster hakkında fazlasıyla olumsuz yorum duyduğum için iki markanın cihazlarına bakmıyorum. Keza acer de pek önerilmedi.)
Kanka monster alma victusunda uygun serisini almanı öneririm abim aldı memnun

R5 7640hs normadle 13.1K falan alması lazım ortalamada çünkü baktığım çoğu nitro 16 13 binin altına düşmemiş arkadaş testi yanlışda yapmış olabilir.
Zaten netice de nitro 16 nın çok daha makul olduğuna bağlanmış oradaki konu da victusun çok fazla limitli olduğunu anlatıyor çoğu kişi orda da

16.sayfadaki arkadaş benle aynı skoru almış ben sadece single da biraz daha düşük aldım.

hocam ben skoru çok yanlış hatırlamışım 12.3 almışım ben :ROFLMAO:

baksanıza berbat.

monster ve excaliburda bile daha az limit var nasıl bir şey ise thermal throttling i saymaz isek :PeepoLeave:

Ekler

• resim_2024-03-30_150849777.png
    resim_2024-03-30_150849777.png
    2.4 KB · Hit: 34

@gucukbey ben acer mi kullanıyormuşum söyle bakalım şimdi?
Oyyy reis acer kullanıyorsun demesem susup kalacaktı. Cidden komiksin beni güldürdüğün için seni daha fazla aşağılamayacağım aferim

Oyyy reis acer kullanıyorsun demesem susup kalacaktı. Cidden komiksin beni güldürdüğün için seni daha fazla aşağılamayacağım aferim
:ROFLMAO:o susan sen olmayasın ? daha fazla aşağılamayacakmış minike bak 2 saattir chatin elraeni bişey yaptığı gibi yapıyorum hayla konuşuyor.

kendince laf sokmaya çalış ben sana bilgi ile her türlü lafı sokuyorum.

çıkar hocam bende çıkıyor :D önceki bilgisayarımda da çıkıyordu metal in ve bakırın ısısını alacak bir şey yoksa hemen ısınmaya başlar.
Bende cihaz 3-4 aydır var ve öyle aniden isinmadigi için söyledim. Eğer zaman geçti ise üstünden kurumuş olabilir. O yüzden söyledim.

:ROFLMAO:o susan sen olmayasın ? daha fazla aşağılamayacakmış minike bak 2 saattir chatin elraeni bişey yaptığı gibi yapıyorum hayla konuşuyor.

kendince laf sokmaya çalış ben sana bilgi ile her türlü lafı sokuyorum.
Valla trolsün anlama sorunlarını ss alsam senelik shitpost olur. 3-5 laptop önermeyle bilgili olunmuyor. Acerde victusta aynı halt ne kadar kudurursan kudur lenovoya paran yetmiyorsa acer alırsın ve 2-2,5sene sonra dibi görürsün. Kudur😀

Valla trolsün anlama sorunlarını ss alsam senelik shitpost olur. 3-5 laptop önermeyle bilgili olunmuyor. Acerde victusta aynı halt ne kadar kudurursan kudur lenovoya paran yetmiyorsa acer alırsın ve 2-2,5sene sonra dibi görürsün. Kudur😀
2 sinin denk olmadığını kanıtladım kuduran sensin anca yazıyorsun vasıf yok kanıtla desem susarsın zaten nitro 16 lenovo loq dan pahalı bir xihaz ve üst bir cihaz sen neyin dırdırını yapıyorsun ? legion larda da CW var kulaklık takmaz isen rahatsız ediyor evet açıklama bekliyorum.

şu yazılara bak çocukla oyyy moyyy kaç yaşındasın yada yaşı boşver beyinin geliştimi ? gelişmemiş gibi duruyor hiçbir şey anlamıyorsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,826
Üyeler
184,229
Son üye
clkhkn33
Geri