Neler Yeni

Yardım Hp Victus Neden Alınmaz?

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuna İpekçi
Bütçe
40000
Oncelikle genel performans olarak (batarya suresi, sogutma, uzun ömür) universite ve oyun icin laptop alacagim forumda gezerken Hp Victus alınmaz diyen bazı arkadaşlar var neden alınmaz beni bu konuda bilgilendirirseniz iyi olur

40k civarinda bu modeli buldum alinir mi

yoksa acer mi alinir

siyabent

80+ Silver
Acele nitel 5 ve HP victus 15 ikisinide kullanıyorum
Nitro5ten hiç memnun değilim victus daha stabil ve güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer elimde kaldı diyebilirim hatta son 1 yıldaki çalışma süresi 130saat

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emir
Victus alinabilir arkadaslarim kullaniyor. Nitro kullananlar da var. Ben sahsen nitro 16 kullaniyorum memnunum tavsiye ederim

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuna İpekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acele nitel 5 ve HP victus 15 ikisinide kullanıyorum
Nitro5ten hiç memnun değilim victus daha stabil ve güzel

Acer elimde kaldı diyebilirim hatta son 1 yıldaki çalışma süresi 130saat
Victus universite icin daha uygun olur yani

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Oncelikle genel performans olarak (batarya suresi, sogutma, uzun ömür) universite ve oyun icin laptop alacagim forumda gezerken Hp Victus alınmaz diyen bazı arkadaşlar var neden alınmaz beni bu konuda bilgilendirirseniz iyi olur

40k civarinda bu modeli buldum alinir mi

yoksa acer mi alinir
Victusun 16 versiyonunun intellerinde bence ısınma sorunu var o laptop onu sogutmaya yetmiyor ama ryzen modellerinde işlemci daha az watt kullandığı için daha stabil çalışıyor o yüzden bence ryzenli versiyonlari tercih edilebilir ama sıcaklığı takan biriyseniz inteli tercih edilmez.Acer 5 konusundada Acer 5de performans modunda o laptobu bagirttiriyor bildiğin masa titriyor diye biliyorum o yüzden o da çokta iyi bir tercih değil.İkisi arasında tercih yapicak olsaydım HP tercih ederdim.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuna İpekçi
Aksine Acer alınmaz.
islemcisi oyunlarda en az 85-90 dereceleri goruyor diyolar o yuzden cok arada kaldim

Victusun 16 versiyonunun intellerinde bence ısınma sorunu var o laptop onu sogutmaya yetmiyor ama ryzen modellerinde işlemci daha az watt kullandığı için daha stabil çalışıyor o yüzden bence ryzenli versiyonlari tercih edilebilir ama sıcaklığı takan biriyseniz inteli tercih edilmez.Acer 5 konusundada Acer 5de performans modunda o laptobu bagirttiriyor bildiğin masa titriyor diye biliyorum o yüzden o da çokta iyi bir tercih değil.İkisi arasında tercih yapicak olsaydım HP tercih ederdim.
Hp Olan Ryzen 7 7840HS modelli peki başka onerebileceginiz model var midir yoksa hp beni memnun eder mi bu butcelerde

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
islemcisi oyunlarda en az 85-90 dereceleri goruyor diyolar o yuzden cok arada kaldim

Hp Olan Ryzen 7 7840HS modelli peki başka onerebileceginiz model var midir yoksa hp beni memnun eder mi bu butcelerde
Aradığınız şeyler nedir hocam mesela pil süresi arıyor musunuz ekran kalitesi nasıl olmalı sizin için ona göre bir tavsiyede bulunayım.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuna İpekçi
Aradığınız şeyler nedir hocam mesela pil süresi arıyor musunuz ekran kalitesi nasıl olmalı sizin için ona göre bir tavsiyede bulunayım.
hocam oncelik olarak pil ve sogutmasi orta duzey olmasi yeterli (pili 3-4 saat arasi gitse yeterli) hem oyun hem uni icin kullanacagim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam oncelik olarak pil ve sogutmasi orta duzey olmasi yeterli (pili 3-4 saat arasi gitse yeterli) hem oyun hem uni icin kullanacagim
Almak isterseniz buda var hocam sizin alacağınız yerlerde karta vade farksız taksit yok galiba o yüzden 43 Klara felan cikicak o laptop. https://amzn.eu/d/705pOIN bu laptobun 4050lisi bende var ekran olarak gayet iyi ama ekran MS değeri 20 yada 25ti galiba o çok fazla.Artısı olarak hplerde 45ntsc çamur deyimiyle ekran var bunda 100srgb mis gibi ekran var soğutma konusundada gayet güzel bir laptop hplerde mesela içini açıp ram yukseltmesi felan yapamazsınız garanti dışı kalır ama bunda öyle bir problem yok.Baska sorunuz varsa cevaplayabilirim

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuna İpekçi
Almak isterseniz buda var hocam sizin alacağınız yerlerde karta vade farksız taksit yok galiba o yüzden 43 Klara felan cikicak o laptop. https://amzn.eu/d/705pOIN bu laptobun 4050lisi bende var ekran olarak gayet iyi ama ekran MS değeri 20 yada 25ti galiba o çok fazla artısı olarak hplerde 45ntsc çamur deyimiyle ekran var bunda 100srgb mis gibi ekran var soğutma konusundada gayet güzel bir laptop hplerde mesela içini açıp ram yukseltmesi felan yapamazsınız garanti dışı kalır ama bunda öyle bir problem yok.Baska sorunuz varsa cevaplayabilirim
hocam oncelikle tesekkurler bu modeli onceden de dusunmustum fakat alan bazi arkadaslar 1.5-2 saat dayaniyor anca demisler pil olarak beni tatmin etmeyecegini dusundugum icin baska modellere yoneldim taksitle almayacagim icin herhangi bir sıkıntı yok

Benden bahsediyor 😀
hocam aklima taktiniz bende sordum 😄

hocam oncelikle tesekkurler bu modeli onceden de dusunmustum fakat alan bazi arkadaslar 1.5-2 saat dayaniyor anca demisler pil olarak beni tatmin etmeyecegini dusundugum icin baska modellere yoneldim taksitle almayacagim icin herhangi bir sıkıntı yok

hocam aklima taktiniz bende sordum 😄
Benim kuzenim amazondan 50 bin liraya almış fiyatına göre özellikleri çöp yoksa laptop iyi

Top Bottom