Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus Ryzen 7-7840HS - 16 RAM - 512 SSD - RTX 4070 Laptop 39.000 TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,665
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,387
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam arkadaşın profile gir bi bak sence ihtiyacı var mı :D

Alınabilir hocam ya, soğutmada çok problem yaşarsanız bi soğutucu alır hallederseniz, bu fiyatlara bidaha gelmez dediğiniz gibi.
Evet var laptopum yok.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0

alpermat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp mat
Kardeşim aldık bilgisayarı da windows kuracağım 0 freedos bilgisayarda alan yok. Bilen yardımcı olursa olursa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü de bu

Ekler

• 20231117_233629.jpg
    20231117_233629.jpg
    1.8 MB · Hit: 158

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,665
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kardeşim aldık bilgisayarı da windows kuracağım 0 freedos bilgisayarda alan yok. Bilen yardımcı olursa olursa sevinirim.

Görüntü de bu
Silebildiklerinizi silin devam edin hocam

Ziraat katılım kredi kartında ve hesap kartından alım yapamıyorum ne saçma bir banka bu

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Kara Kartal
NTSC %45 250nit ise bu fiyat çok fazla 40 bine dizüstü alıyorsun kalitesiz ekran

alpermat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp mat
Üstat burda sorun 0 bilgisayarin 1 tb yakın ne dolu olduğu? Sistem dosyası driver vb 2. Bölümde ama diğer bölümlerde ne var soru işareti bunlar

Silebildiklerinizi silin devam edin hocam
Yukarıdaki mesajı size binaen yazdım ama beğenmediğim alintilamayi, servisle görüşüp iade mi etsem diye düşünüyorum.

olgi

80+
Üstat burda sorun 0 bilgisayarin 1 tb yakın ne dolu olduğu? Sistem dosyası driver vb 2. Bölümde ama diğer bölümlerde ne var soru işareti bunlar

Yukarıdaki mesajı size binaen yazdım ama beğenmediğim alintilamayi, servisle görüşüp iade mi etsem diye düşünüyorum.
İadelik bir şey yok sil yüklemeye devam et. sorun yaparsa iade edersin.

alpermat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp mat
NTSC %45 250nit ise bu fiyat çok fazla 40 bine dizüstü alıyorsun kalitesiz ekran
Ben 36k ya aldım taksit erteleme vs de var ekran çok iyi gözükmüyor evet, ekran var onu baglayacağım sanırım çözülür görüntü olayı, çoklu işlem yapacağım genelde arada oyun da olur. bu islemci rtx4060 ddr5 sistem samsung ramler 8x2 bu fiyata bulamadım

İadelik bir şey yok sil yüklemeye devam et. sorun yaparsa iade edersin.
Peki ne olabilir burda 1 tb yüklü olan bana 0 değilmiş gibi hissettirdi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin

Görüntü de bu
Bir sorun yok hocam. İki arkadaşıma da Victus aldırdım biri I7 13700H işlemcili diğeri de Ryzen 7 7840HS işlemciliydi. İkisinde de ekran seninki gibiydi. Ben ikisine de bütün diskleri sildirdim. Eğer sürücüleri kopyalamak istiyorsan format ekranında Shift+F10 yap. Gelen ekrana Notepad yaz. Not Defteri açıldıktan sonra sol üstten Dosya sekmesine bas ve Farklı Kaydet yazana bas. Oradan Bu Bilgisayara tıkla. Orada HP Tools diski görünmesi gerek. Oradan istersen bütün sürücüleri başka flash belleğe kopyalayabilirsin. Kablolu bağlanacaksan direkt hepsini sil gitsin. Windows Update sürücüleri kuruyor çünkü. Kablosuz bağlanacaksan o dediğim yerden WIFI ya da WLAN adlı klasörünü at flash belleğe. Bana soracak olursan direkt HP'nin sitesinden WIFI sürücünü telefona indir oradan kablo ile at bilgisayara ardından da sürücüyü kur. Windows Update güncelleştirmeleri yaptıktan sonra senin bu iki sürücüyü kurman yeterli:
- AMD'nin sitesinden https://www.amd.com/en/support/apu/...processors-radeon-graphics/amd-ryzen-7-7840hs 23.11.1 yazanı indirip kur.
- NVIDIA'dan da https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/216528/tr bu sürücüyü indirip kur.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
Ben 36k ya aldım taksit erteleme vs de var ekran çok iyi gözükmüyor evet, ekran var onu baglayacağım sanırım çözülür görüntü olayı, çoklu işlem yapacağım genelde arada oyun da olur. bu islemci rtx4060 ddr5 sistem samsung ramler 8x2 bu fiyata bulamadım

Peki ne olabilir burda 1 tb yüklü olan bana 0 değilmiş gibi hissettirdi

O bölüm biçimlendirilmemiş ve o yüzden boş alanı hesaplayamıyor olabilir. Sistemi kurduktan sonra Crystal Disk Info ile sürücünün kaç saat kullanıldığı ne kadar veri yazıldığı görülebilir.

alpermat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp mat
Dostlar cevaplar için teşekkür ederim aydınlandım

alpermat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp mat
O bölüm biçimlendirilmemiş ve o yüzden boş alanı hesaplayamıyor olabilir. Sistemi kurduktan sonra Crystal Disk Info ile sürücünün kaç saat kullanıldığı ne kadar veri yazıldığı görülebilir.
Bu veriler normal mi sizce?

Ekler

• 20231118_030833.jpg
    20231118_030833.jpg
    2.1 MB · Hit: 108
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,973
Üyeler
165,614