HS80MAX YAPILMASI GEREKEN AYARLAR

Kemowee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Bütçe
8000
Arkadaşlar herkese merhaba;

Kısa bir süre önce forumda konusunu açmıştım ve öneriler ışığında HS80MAX Wireless kulaklığım elime ulaştı. Şimdi asıl en önemli konuda sizlerden bilgi almam gerekiyor çünkü internette vs. bu konuyla ilgili kimse net bir şey söylememiş veya göstermemiş. iCUE programını da yükledim. Hem windows hem de bu program üzerinden yapılabilecek en iyi ayarlar ne olmalı? Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.

Arkadaşlar herkese merhaba;

Kısa bir süre önce forumda konusunu açmıştım ve öneriler ışığında HS80MAX Wireless kulaklığım elime ulaştı. Şimdi asıl en önemli konuda sizlerden bilgi almam gerekiyor çünkü internette vs. bu konuyla ilgili kimse net bir şey söylememiş veya göstermemiş. iCUE programını da yükledim. Hem windows hem de bu program üzerinden yapılabilecek en iyi ayarlar ne olmalı? Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.
Takipteyim eğer varsa önemli ayarlar bende öğrenmek isterim.

Bende aldım 2 ay oldu hiç ayar yapmadan kullanıyorum arada konuşurken sesler garip çıkıyor

Şu ana kadarki araştırmalarıma göre kesinlikle ayar yapılması gereken bir kulaklık. Basic sesi de fena değil fakat ayarlarla başka bi seviyeye çıktığını idda eden çok fazla insan var. Ama hala net bir ayar bulamadım herkes sadece ayarları yap mükemmel oluyor falan demiş ayarlarını paylaşan olmamış sanırım

Geri