🔥İndirim Huawei Matepad 11.5S Klavye+Kalem+Tablet 16.000TL Ön satışta!!!

Yani buna bakilabilir.1500 e klavye ayarlarsin.Tablette klavye kullanan gormedim ama var yani Farkli marka klavyeler duzgun kaliteli fiyatli..
https://www.gaming.gen.tr/urun/6342...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Diger ucuz lenovo tabler var.Xiaomi tablara bakilabilir.Amoled olmadigi muddetce bi etkisi yok aslina bakarsan.Bilmiyorum alana hayirli olsun.7gen tab icin bi sicaklik gormedim. 11.11 de samsung fe plus modelleri kovalanabilir.

Paylaşım için teşekkürler. Konudan bağımsız olarak kalem lazım değilse bana tablet gereksiz geliyor. Televizyon seyretmek dışında yapacak bir şey bulamadım. Cep telefonu ve bilgisayar ile diğer işlerimi hallediyorum. Tableti başka nerede kullanırım bilen varsa söylesin lütfen.

Yani buna bakilabilir.
1500 e klavye ayarlarsin

Tablette klavye kullanan gormedim ama var yani Farkli marka klavyeler duzgun kaliteli fiyatli..
https://www.gaming.gen.tr/urun/6342...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Diger ucuz lenovo tabler var.Xiaomi tablara bakilabilir.Amoled olmadigi muddetce bi etkisi yok aslina bakarsan.Bilmiyorum alana hayirli olsun.7gen tab icin bi sicaklik gormedim. 11.11 de samsung fe plus modelleri kovalanabilir.
attıgın lenovo modelde klavye yok ayrıca 128 gb ve işlemci konusunda yerin dibine soktugun alınmaz dediğin işlemciden yalnızca %20 daha fazla performans verebiliyor. he bide kalemi manyetik şarj olmuyor onuda ekleyeyim kalem konusunda bayağı geri lenovo. f/p olarak huawei daha önde geliyor.

xiaomi tarafında pad 7 ye bakılabilir ama orijinal kalemi klavyesi pek kolay bulunmuyor bulunsa dahi çok pahalıya kaçıyor.

ha bu konuya değinelim neden 1500 e gidip tablete özel olmayan klavye kullanmak isteyeyimki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşım için teşekkürler. Konudan bağımsız olarak kalem lazım değilse bana tablet gereksiz geliyor. Televizyon seyretmek dışında yapacak bir şey bulamadım. Cep telefonu ve bilgisayar ile diğer işlerimi hallediyorum. Tableti başka nerede kullanırım bilen varsa söylesin lütfen.
ders çalışmak için çizim yapmak için genellikle bu tarz işler ve kolay taşınabilirliği için tercih ediliyor.

Bu paraya 7 gen islemci alacaniza Lenovo Tabletlere bakin klavyeli kalemli tabletleri mevcut.....He aceleniz yoksada 11.11 indirimlerinde alirsiniz.
Premium ile 11.999 burada 4 bin tl kalem ve klavyeye vericekseniz oda sizin .......
Hocam amaçlar ve kullanım farkları var mesela mac de de oyun oynanmaz ama windowsta oynanabilir hemde daha yüksek ayarlarda daha iyi fpslerde ama mac de de en iyi renderlar yapılır ( mac deki m4 max en iyi işlemcidir bu arada , laptoplarda ) bu mantıkla bu lenovo ve huawei de farklı alanlarda farklı sonuçlar verir optimizasyona bağlı. Testler daha iyi çıkabilir ama kullanırken fark yaratır. Çok da büyütmemek gerekir. Öyle olmasa herkes iphone almazdı zaten 😅

Ne bomboş yorumlarda doldurmuşlar konuyu yahu. PC ile kıyaslayan mı dersin, herhangi bir tableti atıp buna kalem al diyen mi dersin...

Yahu PC'nin kalemi var mı? Defter gibi kullanabiliyor musunuz? Belki adam üniversiteye götürecek ders çalışacak?
Ya da her tablete kalem oluyor mu sanıyorsunuz? Olsa bile Türkiye'de orjinal kalemin satılıp satılmadığını biliyor musunuz? Dandik kalemlerle çalışımıyor bu tabletlerde.
Onu da geçtim tabletin yazılımının da iyi olması çok önemli. Çoklu pencere özellikleri, kalem özellikleri, not uygulaması...

Fiyat avantajlı mı... Yaanii. Yanlış değilsem papermatte olanı arkadaşıma geçen 12'ye aldık. 3 de kalem olmalı. 1K'ya orjinal klavye gelmiş oluyor.
Ön sipariş olması da muhtemelen tam set halinde yoktu bu 2025 modeli. Yeni çıkmış. O yüzden.

Ne bomboş yorumlarda doldurmuşlar konuyu yahu. PC ile kıyaslayan mı dersin, herhangi bir tableti atıp buna kalem al diyen mi dersin...

Yahu PC'nin kalemi var mı? Defter gibi kullanabiliyor musunuz? Belki adam üniversiteye götürecek ders çalışacak?
Ya da her tablete kalem oluyor mu sanıyorsunuz? Olsa bile Türkiye'de orjinal kalemin satılıp satılmadığını biliyor musunuz? Dandik kalemlerle çalışımıyor bu tabletlerde.
Onu da geçtim tabletin yazılımının da iyi olması çok önemli. Çoklu pencere özellikleri, kalem özellikleri, not uygulaması...

Fiyat avantajlı mı... Yaanii. Yanlış değilsem papermatte olanı arkadaşıma geçen 12'ye aldık. 3 de kalem olmalı. 1K'ya orjinal klavye gelmiş oluyor.
Ön sipariş olması da muhtemelen tam set halinde yoktu bu 2025 modeli. Yeni çıkmış. O yüzden.
ağzınıza sağlık nezaman huawei konusu açsam böyle tipler doluyor konuya.

Bu yeni çıkmadı 2024 yılında çıkan 11.5S modeli normalde kalem dahil 18000 TL ye satılıyordu bir süre önce sonrasında kalem kampanyasını çıkardılar 1 ay sonrada kalem klavye tablet kampanyası yaptılar sanırım onun ön satışı.

ağzınıza sağlık nezaman huawei konusu açsam böyle tipler doluyor konuya.

Bu yeni çıkmadı 2024 yılında çıkan 11.5S modeli normalde kalem dahil 18000 TL ye satılıyordu bir süre önce sonrasında kalem kampanyasını çıkardılar 1 ay sonrada kalem klavye tablet kampanyası yaptılar sanırım onun ön satışı.
Matepad 11.5 2025 değilse fiyat iyi değil sanki. 11.5 2025 sanki 11.5S'ten biraz daha iyiydi diye hatırlıyorum. Üstelik yeni.

Matepad 11.5 2025 değilse fiyat iyi değil sanki. 11.5 2025 sanki 11.5S'ten biraz daha iyiydi diye hatırlıyorum. Üstelik yeni.
bazı konularda üstün bazı konularda üstün değil.

mesela 11.5S te nearlink varken 2025 modelinde yok
ekran çözünürlügü S modelde daha yüksek aynı şekilde ppi da
şarj ve batarya konusunda 2025 modeli daha iyi
diğer özelliklerde genel olarak S modeli daha üstün geliyor.

beyler tableti laptop veya telefonla kıyaslamak nasıl bir kafadır anlamadım. mesela mobilde oyuncu olan insanların (wild rift, efootball, mobile legends, pubg, cod vb.)kesinlikle tableti olmalı. telefonla oyun falan oynanmaz. konudaki tablete gelirsek bence bu paralar etmez daha iyi seçeneklere bakabilirsiniz.

beyler tableti laptop veya telefonla kıyaslamak nasıl bir kafadır anlamadım. mesela mobilde oyuncu olan insanların (wild rift, efootball, mobile legends, pubg, cod vb.)kesinlikle tableti olmalı. telefonla oyun falan oynanmaz. konudaki tablete gelirsek bence bu paralar etmez daha iyi seçeneklere bakabilirsiniz.
Yorum için teşekkürler daha iyi seçenek var ise linkini atıp bilgilendirirseniz hem forum adına iyi olur belki birinin ihtiyacı karşılanır.

Yorum için teşekkürler daha iyi seçenek var ise linkini atıp bilgilendirirseniz hem forum adına iyi olur belki birinin ihtiyacı karşılanır.
ben şimdi ipad atarım apple fanı derler ondan link atmıyorum araştırsınlar. ipad 7 bile hala yağ gibi akıyor.

ben şimdi ipad atarım apple fanı derler ondan yorum yapmadım araştırsınlar. ipad 7 bile hala yağ gibi akıyor.
atacağınız apple f/p ise atabilirsiniz eğer f/p olmamasına rağmen atıyorsanız fanboysunuz demektir burada önemlisi nekadar avantajlı olduğu.

Geri