Huawei matepad pro 12.2 2025 Youtube sorunu

harun2121

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bugün Huawei matepad pro 12.2 2025 ürününü aldım fakat YouTube Twitch ve Netflix gibi uygulamalarda maksimum 1080p kalite alabiliyorum. Neredeyse 40 bin lira ücret verdiğim tablette 4k video izleyememem çok kötü bunun bir cozumu var mı yoksa iade edip Samsung s10 plus almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar bugün Huawei matepad pro 12.2 2025 ürününü aldım fakat YouTube Twitch ve Netflix gibi uygulamalarda maksimum 1080p kalite alabiliyorum. Neredeyse 40 bin lira ücret verdiğim tablette 4k video izleyememem çok kötü bunun bir cozumu var mı yoksa iade edip Samsung s10 plus almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz
Cihazda Google banı var ABD kaynaklı hiçbir şeyden destek almıyor bu bilinen bir şey. Araştırırken hiç mi görmediniz anlamadım ki 😀

40 bin liraya S11 Ultra bile alınıyor bu arada…

Cihazda Google banı var ABD kaynaklı hiçbir şeyden destek almıyor bu bilinen bir şey. Araştırırken hiç mi görmediniz anlamadım ki 😀

40 bin liraya S11 Ultra bile alınıyor bu arada…
Ya hiç sorma bu olay aklımdan çıkmış ben de bakıyorum bir türlü 4k bulamadım onun dışında çoğu şeyden memnunum da bu kadar para verip 4k video izleyememek çok kötü duruyor
Muhtemelen ptesi günü iade edeceğim umarım Huawei sorun çıkarmaz iade konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,104
Üyeler
184,733
Son üye
yigitim
Geri