FİT 3'de alabilirsin çok özellik olarak farkları yok ben kız arkadaşıma 3 aldım. Youtube'da videosu var karşılaştırma anlatıyor ne gibi farkları var vb.bu saati alacağım amazon'dan ikici el gibi 4200 normal 4500 ikinci el gibi olunca ne oluyor alınır mı bu saat
Bence değmez ama sürüm olarak son olsun diyorsan tabi sen bilirsin.1000 TL farka değmez mi
çok spesifik bir sorum yok aslında sadece Uyku takibi yapacağım Düzenli nabız ve adım takip edeceğim doktor istedi şimdi'de daha fazla ekleyip apple watch se 3 mü alsam diye düşünüyorumAktif olarak watch fit 3 kullanıyorum merak ettiğin bir soru varsa sorabilirsin.
Bence watch fit 3 fazlasıyla yeterli çünkü apple malum şarj sorunu var gün içinde yada uyurken şarjı bitmesi çok muhtemel sürekli uyumadan önce şarja takcan vs. çok uğraştırıyor ama watch fit 3 7-10 gün şarjı gidiyor 1 yıl falan oldu alalı hala ilk günkü gibi gidiyor şarjı yani uğraşırım diyorsan apple zaten her türlü daha iyidir ama watch fit 3 te gayet iyi haftalık nabız ortalaması vs. verebiliyor uyku kısmında da ne zaman yattığın ne zaman kalktığın ne zaman rem uykusu yaptığın uyku süresince kaç dk uyanık kaldığın gibi bir çok soruya cevap verebiliyor.çok spesifik bir sorum yok aslında sadece Uyku takibi yapacağım Düzenli nabız ve adım takip edeceğim doktor istedi şimdi'de daha fazla ekleyip apple watch se 3 mü alsam diye düşünüyorum
1 saat sonra media markt ve vatan gidip kolum'da deneyeceğim bugün almış olurum aklım şuna bir kaydı ama değmez diyorsan fit 3 işini görür diyorsan onu alırım sıkılırım falan daha önce kullanmadım çünkü akıllı saat https://www.hepsiburada.com/apple-w...ordon-m-l-p-HBCV00006ZWEYN?magaza=HepsiburadaBence watch fit 3 fazlasıyla yeterli çünkü apple malum şarj sorunu var gün içinde yada uyurken şarjı bitmesi çok muhtemel sürekli uyumadan önce şarja takcan vs. çok uğraştırıyor ama watch fit 3 7-10 gün şarjı gidiyor 1 yıl falan oldu alalı hala ilk günkü gibi gidiyor şarjı yani uğraşırım diyorsan apple zaten her türlü daha iyidir ama watch fit 3 te gayet iyi haftalık nabız ortalaması vs. verebiliyor uyku kısmında da ne zaman yattığın ne zaman kalktığın ne zaman rem uykusu yaptığın uyku süresince kaç dk uyanık kaldığın gibi bir çok soruya cevap verebiliyor.
Bütçe ve uğraştırma senin için problem değilse apple al gitsin ama dediğim gibi gün içinde 2 defa şarja takıyorsun genelde F/P istiyorsan her türlü watch fit 31 saat sonra media markt ve vatan gidip kolum'da deneyeceğim bugün almış olurum aklım şuna bir kaydı ama değmez diyorsan fit 3 işini görür diyorsan onu alırım sıkılırım falan daha önce kullanmadım çünkü akıllı saat https://www.hepsiburada.com/apple-w...ordon-m-l-p-HBCV00006ZWEYN?magaza=Hepsiburada