Neler Yeni

Hüngür hüngür ağlıyorum

Tek derdim bu mu sanıyorsunuz? Ben de onca derdin arasındayım oyun oynayayım dertlerimden biraz da olsa kaçayım diye mouse alıyorum böyle bir olay yaşıyorum niye bu kadar acımasız şekilde yorumluyorsunuz? Bahse girerim ki sizin saçma sapan sevgili dertlerinizden bin kat daha mantıklı bir derdim var.

@Emre_Arslan @Fatih Sultan Terim @Windows XP Aşığıyım @swxlvr @Kamina
ulan şu konuyu açmak için hesap açmışsın mantıklı bir hareket mi sence

spray6565

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Spray6565
Saat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya
Boşver geçmez böyle şeyler

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
dert ... gibidir en büyüğü kendininki sanırsın.Derler ya adam mouse için dertlenmis.
İşte aradığım cevap! En iyi cevap olarak raporluyorum dostum. Bence hak ettin

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Saat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya
konu başlığınla konu içinde yazmış olduğun paragraf bambaşka diyarlara açılıyor. E izahı olmayan şeyin mizahı olur diye de boşuna dememişler. Bu kadar insan doğal olarak şu an dalga geçiyor

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
Ah kardesim ah insallah istediğin mouseu alirsin adina bende cok uzuldum 🙏🙏🙏🥰🥰🥰😘😘😓😔

swxlvr

80+
Tek derdim bu mu sanıyorsunuz? Ben de onca derdin arasındayım oyun oynayayım dertlerimden biraz da olsa kaçayım diye mouse alıyorum böyle bir olay yaşıyorum niye bu kadar acımasız şekilde yorumluyorsunuz? Bahse girerim ki sizin saçma sapan sevgili dertlerinizden bin kat daha mantıklı bir derdim var.

@Emre_Arslan @Fatih Sultan Terim @Windows XP Aşığıyım @swxlvr @Kamina
insanoğlunun tek mirasını; hayvanlardan ayıran, medeniyetleri kuran, sanatı dini felsefeyi oluşturan duygularını "sevgili dertleri" diye betimliyorsan sana bir şey demiyorum. mouse için tüm forum çok üzgün bu arada umarım kavuşursunuz.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Animeli hentaili gif kullanamayacagi bir mousesi olmadigi icin sabahlara kadar aglayan arkadaş. bir sigara da sana yakalim

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Madem o kadar dertlisin elindekine eyvallah diyip yetinmeyi öğren. Binlerce baba bu saatlerde işe gidiyor evine 1 parça ekmek götürebilmek için, beyimizin çok büyük gördüğü derde bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom