Neler Yeni

Hyper X Cloud 2 VS Razer Blackshark v2

BLACKSHARK V2 VS CLOUD 2

• CLOUD 2

Oylar: 74 69.2%
  • BLACKSHARK V2

Oylar: 34 31.8%

• Oy kullanan toplam üye
    107

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kişiye göre değişir. Bence blackshark v2. Cloud 2'de kötü değil. Kullandım bir sorun yoktu. Ayrıca hyperX pulsefire raid kullanıyorum. hyperX güzel ama bir razer kalitesinde değil.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bence v2 hele thx ayarınıda yaparsan tadından yenmez

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
sizce hangisini alayım genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum
Cloud II şişirilmiş bir kulaklık, kaç yıllık ürün. Hiç tatmin etmedi açıkçası, Fury X kulaklığım bile daha efektif.

@ArdaM zamanında karşılaştırmıştı.

Blackshark V2 daha iyi. EQ ayarıyla daha da bomba olur. @T.P.G. ile konuşurduk bunları eskiden. Kendisi Kraken T.E, Blackshark V2, Cloud II, Cloud Alpha hepsini denemiş biri.

Ayrıca bu site çok güvenilir değil.
Koskoca rtings yahu, bir çırpıda atmayalım. Özellikle monitör ve televizyon incelemelerinden bol bol istifade ettim. :)

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
Cloud II şişirilmiş bir kulaklık, kaç yıllık ürün. Hiç tatmin etmedi açıkçası, Fury X kulaklığım bile daha efektif.

Blackshark V2 daha iyi. EQ ayarıyla daha da bomba olur. @T.P.G. ile konuşurduk bunları eskiden. Kendisi Kraken T.E, Blackshark V2, Cloud II, Cloud Alpha hepsini denemiş biri.

Koskoca rtings yahu, bir çırpıda atmayalım. Özellikle monitör ve televizyon incelemelerinden bol bol istifade ettim. :)
Etiketlediğin arkadaşında önerilerini merak ettim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Cloud II, HyperX tarafından yayıncılara pompalanarak reklamı yapılmış bir ürün. Asla abartıldığı kadar iyi değil, şişiriliyor. Evet, belirli bir kalitenin üzerinde lakin ilk tercihlerimde olmaz.

Onlarda iyi ama kulaklıkta çok iyi bir kaynak olduğunu düşünmüyorum.
Doğrudur. Direkt siteye güvenilir değil demek pek doğru olmaz demek istemiştim. Kulaklıkta ben de pek beğenmiyorum. Sırf kağıt üstündeki sayısal veriler pek belirleyici olmuyor.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Fury X, wireless olmasıyla öne geçiyor. Cloud 2'nin malzeme kalitesi daha yüksek ve sesi biraz daha iyi. İki kulaklığın ses verme şekilleri çok farklı, tam tarif edemiyorum ama Cloud 2'de daha izole, ses kasmaya daha uyumlu ama müzik, dizi film için daha kötü olduğunu düşündüğüm tiz bir ses varken Fury X'inki daha açık geliyor. Ben mobilite açısından Fury X tercih ederim, özellikle Discord aramalarında evin her yerinde kullanılabilir olması çok hoşuma gidiyor. Ama yok, sadece masanın başında kullanırım; kablo sorun değil diyorsanız Cloud 2 de tercih edebilirsiniz. Fiyatları aşağı yukarı aynı zaten.

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
Fury X, wireless olmasıyla öne geçiyor. Cloud 2'nin malzeme kalitesi daha yüksek ve sesi biraz daha iyi. İki kulaklığın ses verme şekilleri çok farklı, tam tarif edemiyorum ama Cloud 2'de daha izole, ses kasmaya daha uyumlu ama müzik, dizi film için daha kötü olduğunu düşündüğüm tiz bir ses varken Fury X'inki daha açık geliyor. Ben mobilite açısından Fury X tercih ederim, özellikle Discord aramalarında evin her yerinde kullanılabilir olması çok hoşuma gidiyor. Ama yok, sadece masanın başında kullanırım; kablo sorun değil diyorsanız Cloud 2 de tercih edebilirsiniz. Fiyatları aşağı yukarı aynı zaten.
Bu fiyatlara rampage almak bilemedim

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Bu fiyatlara rampage almak bilemedim
Dediğim gibi Cloud 2 daha kaliteli, o bakımdan endişeleriniz varsa alabilirsiniz. Fury X'in özellik avantajları ağır basmıyorsa Cloud 2 de gayet iyidir. Kullanıp çok memnun olan bir sürü arkadaşım var.

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
Dediğim gibi Cloud 2 daha kaliteli, o bakımdan endişeleriniz varsa alabilirsiniz. Fury X'in özellik avantajları ağır basmıyorsa Cloud 2 de gayet iyidir. Kullanıp çok memnun olan bir sürü arkadaşım var.
başka forumlarda cloud 2 yi baya eziyorlar razer v2 ile rakip bile değil diyorlar

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
başka forumlarda cloud 2 yi baya eziyorlar razer v2 ile rakip bile değil diyorlar
Valla diğer modelleri çok bilmiyorum artık, bayağıdır piyasayı takip etmiyorum ve hiç gerçek hayatta da denemedim. Denediklerim hakkında yorum yapıyorum😁

T.P.G.

80+ Titanium

@bana beko derler Rtings kulaklık incelemelerinde frekans doğruluğuna bakıyor genellikle, insan kulağı ile farklı sonuç çıkıyor doğal olarak. Kraken T.E. o sitedeki kadar kötü bir kulaklık değil ama diğerleri kadar iyi de değil. C2 mi Kraken T.E. mi derseniz hangisi daha ucuzsa o uzun zamandır piyasadan uzağım ürünler ne durumda bilmiyorum. Kerem'in saydığı kulaklıklar arasında en iyisi de BS V2, Cloud 2 yerine daha alınabilir. Tabi fiyatına ve fiyatındaki diğer ürünlere de bağlı olarak.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
sizce hangisini alayım genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum
cloud 2 tam oyun için bana sorarsan arkadaşımda razer vardı bozuldu sonra cloud 2 yenilerde razer müzik için daha iyi cloud 2 oyun için daha iyi dedi yılların kulaklığı bende cloud 2 kullanıyorum 5 yıla yakın sıkıntısız çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn
Top Bottom