🔥İndirim 🔥HyperX Cirro Buds Pro 1253 TL🔥

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,380
asla alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle markalara karşı o kadar nefretim oluştu ki

postu düzenliyorum sağolasın
Rica ederim.

Bluetooth bağlantılı kulaklıklar yanlış bilmiyorsam bazı sorunlar çıkarabiliyor PC tarafında. Mikrofon çalışmaması gibi. Bluetooth kanallarından dolayı. Ürün hakkında bilgim yok fakat. Genel olarak bu tarz çok fazla sorun olduğu için bilgilendirmek istedim. Alacak kişiler modeli bir aratsın PC'de sıkıntılar çıkıyor mu dikkat etsin. 2.4 Ghz dongle olan kablosuz kulaklıklarda genel olarak sorun çıkmazken Bluetooth kulaklıklarda bu tarz sorunlar olabiliyor.

Rica ederim.

Bluetooth bağlantılı kulaklıklar yanlış bilmiyorsam bazı sorunlar çıkarabiliyor PC tarafında. Mikrofon çalışmaması gibi. Bluetooth kanallarından dolayı. Ürün hakkında bilgim yok fakat. Genel olarak bu tarz çok fazla sorun olduğu için bilgilendirmek istedim. Alacak kişiler modeli bir aratsın PC'de sıkıntılar çıkıyor mu dikkat etsin. 2.4 Ghz dongle olan kablosuz kulaklıklarda genel olarak sorun çıkmazken Bluetooth kulaklıklarda bu tarz sorunlar olabiliyor.
bu tarz kulaklıklar zaten genelde mobil oyunculuk için yapılıyor telefonlara wireless dongle takılamadığından ona göre almak lazım tabi

Kutusu rezalet

Fotoğraflardaki kadının kulağında baksanıza ne kadar büyükvve kaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,670
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri