3 al bence,hem daha güncel4000 TL'ye CLOUD 3 MÜ YOKSA 3000 LİRAYA CLOUD 2 Mİ ALAYIM WİRELES İKİSİDE
ne var mesela başka2side kotu o fiyata
barrucuda g435 bilr daha iyi gereksiz ovulmus bi model cloudne var mesela başka
atk mercury bakılabilirne var mesela başka
Cloud 3 nasıl 4k dayı indirim ile 2800 e iniyor ben 2100 e almıştım 1 yıl önce4000 TL'ye CLOUD 3 MÜ YOKSA 3000 LİRAYA CLOUD 2 Mİ ALAYIM WİRELES İKİSİDE
Kablosuz diyorCloud 3 nasıl 4k dayı indirim ile 2800 e iniyor ben 2100 e almıştım 1 yıl önce
Kullanım amacına göre değişir ses kalitesiMayıs ayında 3200 tl ye Teknosadan cloud 3 wireless almıştım teknosadan.Kalite olarak 1000 tl ye aldıgım Turtle beach 700 den kötü olduğunu net şekilde söyleyebilirim.Ses kalitesi olarak rezil şekilde geliyor ve bunu yükseltmek için 2-3 tane program indirmeniz gerekiyor(Bunlarla bile hala bence ses kalitesi olarak turtle beach daha iyi).Buna ek olarak çok fazla kronik sıkıntısı var ve en çok iade edilen kulaklıklardan bir tanesi.Tek artısı hafif olması ve gerçekten uzun şarj süresi.Ben kendiminkini aldıgım fiyata sattım.
ben 4 gün önce aldım kulaklığın sesi yükselsin diye program indirenler falan var ben hiç öyle bişe yaşamadım %55in yukarısında kullanmıyorum fazlasıyla yetiyo mikrofonuda güzel ben memnunumne var mesela başka