HYPERX CLOUD 2 Mİ 3 MÜ

saetonn

80+
Reaksiyon skoru
52
4000 TL'ye CLOUD 3 MÜ YOKSA 3000 LİRAYA CLOUD 2 Mİ ALAYIM WİRELES İKİSİDE

Cloud 3'ün 120 saat, cloud 2'nin 30 saat şarjı gidiyor. cloud 3'ün mikrofonu ve yazılımı daha iyi.

Mayıs ayında 3200 tl ye Teknosadan cloud 3 wireless almıştım teknosadan.Kalite olarak 1000 tl ye aldıgım Turtle beach 700 den kötü olduğunu net şekilde söyleyebilirim.Ses kalitesi olarak rezil şekilde geliyor ve bunu yükseltmek için 2-3 tane program indirmeniz gerekiyor(Bunlarla bile hala bence ses kalitesi olarak turtle beach daha iyi).Buna ek olarak çok fazla kronik sıkıntısı var ve en çok iade edilen kulaklıklardan bir tanesi.Tek artısı hafif olması ve gerçekten uzun şarj süresi.Ben kendiminkini aldıgım fiyata sattım.

Mayıs ayında 3200 tl ye Teknosadan cloud 3 wireless almıştım teknosadan.Kalite olarak 1000 tl ye aldıgım Turtle beach 700 den kötü olduğunu net şekilde söyleyebilirim.Ses kalitesi olarak rezil şekilde geliyor ve bunu yükseltmek için 2-3 tane program indirmeniz gerekiyor(Bunlarla bile hala bence ses kalitesi olarak turtle beach daha iyi).Buna ek olarak çok fazla kronik sıkıntısı var ve en çok iade edilen kulaklıklardan bir tanesi.Tek artısı hafif olması ve gerçekten uzun şarj süresi.Ben kendiminkini aldıgım fiyata sattım.
Kullanım amacına göre değişir ses kalitesi

ne var mesela başka
ben 4 gün önce aldım kulaklığın sesi yükselsin diye program indirenler falan var ben hiç öyle bişe yaşamadım %55in yukarısında kullanmıyorum fazlasıyla yetiyo mikrofonuda güzel ben memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,967
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri