Ses kartı var mı bilmiyorum ama @Furkan Aslan G Pro X bütçesinde en iyisi demişti.Bütçe 1000₺ civarı. Arkadaşlar Steam PUBG ve Valorant için alıyorum sistemimin ses kartı iyi değil. G Pro X de ses kartı var mı ?
g pro x daha iyi ama ben sevdiğim için cloud 2 alırdımBütçe 1000₺ civarı. Arkadaşlar Steam PUBG ve Valorant için alıyorum sistemimin ses kartı iyi değil. G Pro X de ses kartı var mı ?
Saçmalamayın, @jexper67 C2'den Pro X'e geçti ve aradaki fark ciddi diyor, aynı segmentte bile değiller. Net Pro X.g pro x daha iyi ama ben sevdiğim için cloud 2 alırdım
Ses kartı var.Bütçe 1000₺ civarı. Arkadaşlar Steam PUBG ve Valorant için alıyorum sistemimin ses kartı iyi değil. G Pro X de ses kartı var mı ?
sevdiğim için cloud 2 alırdımSaçmalamayın, @jexper67 C2'den Pro X'e geçti ve aradaki fark ciddi diyor, aynı segmentte bile değiller. Net Pro X.
Ses kartı var.
Yani sizin neyi sevip neyi sevmediğiniz umrumuzda değil hocam. İyi olanı araştırıyoruz.sevdiğim için cloud 2 alırdım
Gidin Twitterda , Tiktokta yorum falan atın. İşimiz gücümüz var. Çoluk çocuk avutacak durumda değiliz.SİZE EN BAŞTA DEDİM Kİ
Logitech G Pro X
DAHA İYİ AMA BEN SEVDİĞİM İÇİN
Hyperx Cloud 2
ALIRDIM.ANLADIN MI?
Post automatically merged:
güzelce buna bak
Sadece kulaklık değil mikrofonu bile daha kaliteli. Daha demin, uzun süredir (En son Cloud II varken görüşmüştüm.) görüşmediğim arkadaşlarımla Discord üzerinden görüştüm. Eren sen ne yaptın, mikrofonu mu değiştirdin. HyperX QuadCast mi aldın diye sordular. Mikrofon kalitesi Cloud II'ye göre çok daha iyi.Eski Cloud II kullanıcısıyım. Şuan G Pro X kullanıyorum. Aradaki fark çok fazla, kesinlikle G Pro X daha iyi. Ama bütçeniz yetmezse Cloud II'de alınabilir bir kulaklık. Ben size şunu diyeyim; Cloud II'nin G Pro X'e göre tek artısı daha hafif olması.
Hocam 1000 küsür bütçem var. Dediğiniz sey nedir ? Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz ftftc#6970Eski Cloud II kullanıcısıyım. Şuan G Pro X kullanıyorum. Aradaki fark çok fazla, kesinlikle G Pro X daha iyi. Ama bütçeniz yetmezse Cloud II'de alınabilir bir kulaklık. Ben size şunu diyeyim; Cloud II'nin G Pro X'e göre tek artısı daha hafif olması.
Sadece kulaklık değil mikrofonu bile daha kaliteli. Daha demin, uzun süredir (En son Cloud II varken görüşmüştüm.) görüşmediğim arkadaşlarımla Discord üzerinden görüştüm. Eren sen ne yaptın, mikrofonu mu değiştirdin. HyperX QuadCast mi aldın diye sordular. Mikrofon kalitesi Cloud II'ye göre çok daha iyi.
Bu arada G Pro X alırsan haber et. Sana bir şey vereceğim, normale göre daha ucuza alacaksın.
Usta neymiş o banada söyler misinEski Cloud II kullanıcısıyım. Şuan G Pro X kullanıyorum. Aradaki fark çok fazla, kesinlikle G Pro X daha iyi. Ama bütçeniz yetmezse Cloud II'de alınabilir bir kulaklık. Ben size şunu diyeyim; Cloud II'nin G Pro X'e göre tek artısı daha hafif olması.
Sadece kulaklık değil mikrofonu bile daha kaliteli. Daha demin, uzun süredir (En son Cloud II varken görüşmüştüm.) görüşmediğim arkadaşlarımla Discord üzerinden görüştüm. Eren sen ne yaptın, mikrofonu mu değiştirdin. HyperX QuadCast mi aldın diye sordular. Mikrofon kalitesi Cloud II'ye göre çok daha iyi.
Bu arada G Pro X alırsan haber et. Sana bir şey vereceğim, normale göre daha ucuza alacaksın.
O neymiş bende de var ama merak ettimEski Cloud II kullanıcısıyım. Şuan G Pro X kullanıyorum. Aradaki fark çok fazla, kesinlikle G Pro X daha iyi. Ama bütçeniz yetmezse Cloud II'de alınabilir bir kulaklık. Ben size şunu diyeyim; Cloud II'nin G Pro X'e göre tek artısı daha hafif olması.
Mikrofon ayarlarını paylaşır mısınEski Cloud II kullanıcısıyım. Şuan G Pro X kullanıyorum. Aradaki fark çok fazla, kesinlikle G Pro X daha iyi. Ama bütçeniz yetmezse Cloud II'de alınabilir bir kulaklık. Ben size şunu diyeyim; Cloud II'nin G Pro X'e göre tek artısı daha hafif olması.