Hocam peki ekstra program ile kullanılmayı öneriyorlar siz kullanıyor musunuz?cloud 3 kullanıyorum yenı aldım sayılır 2.3 e gelmişti, güzel kulaklık bence, bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar ses kasma olarakta iyi, daha önceki kulaklığımda premium seviye olduğu için çağ atlamış gibi hissetmedim o yüzden çok övemeyeceğim ama mikrofon olsun ses kalitesi olsun ses kasma olsun bence iyi, benim için tek sorun keşke kumaş ped çıkıyor olsaydı
valla kendi programını kullanıyordum sonra onda da fena değildi ama benim anakartım iyi x570f rog strix o yüzden onun sonic studio sunu kullanıyorum böyle daha iyi gibi geldiHocam peki ekstra program ile kullanılmayı öneriyorlar siz kullanıyor musunuz?
anladım hocam benim anakart'ta msi a pro x570 bu bununda var mıdır acabavalla kendi programını kullanıyordum sonra onda da fena değildi ama benim anakartım iyi x570f rog strix o yüzden onun sonic studio sunu kullanıyorum böyle daha iyi gibi geldi
dolby satın al benceHocam peki ekstra program ile kullanılmayı öneriyorlar siz kullanıyor musunuz?