HyperX Cloud 3 vs Logitech G PRO X SE

fatihggk

80+
Reaksiyon skoru
96
Merhaba arkadaşlar.
2 kulaklık arasında kaldım. Kullananlar deneyimleyenler paylaşabilirse sevirinim.

Cloud 3 S kullanıyorum memnunum

cloud 3 kullanıyorum yenı aldım sayılır 2.3 e gelmişti, güzel kulaklık bence, bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar ses kasma olarakta iyi, daha önceki kulaklığımda premium seviye olduğu için çağ atlamış gibi hissetmedim o yüzden çok övemeyeceğim ama mikrofon olsun ses kalitesi olsun ses kasma olsun bence iyi, benim için tek sorun keşke kumaş ped çıkıyor olsaydı

cloud 3 kullanıyorum yenı aldım sayılır 2.3 e gelmişti, güzel kulaklık bence, bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar ses kasma olarakta iyi, daha önceki kulaklığımda premium seviye olduğu için çağ atlamış gibi hissetmedim o yüzden çok övemeyeceğim ama mikrofon olsun ses kalitesi olsun ses kasma olsun bence iyi, benim için tek sorun keşke kumaş ped çıkıyor olsaydı
Hocam peki ekstra program ile kullanılmayı öneriyorlar siz kullanıyor musunuz?

Hocam peki ekstra program ile kullanılmayı öneriyorlar siz kullanıyor musunuz?
valla kendi programını kullanıyordum sonra onda da fena değildi ama benim anakartım iyi x570f rog strix o yüzden onun sonic studio sunu kullanıyorum böyle daha iyi gibi geldi

valla kendi programını kullanıyordum sonra onda da fena değildi ama benim anakartım iyi x570f rog strix o yüzden onun sonic studio sunu kullanıyorum böyle daha iyi gibi geldi
anladım hocam benim anakart'ta msi a pro x570 bu bununda var mıdır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,561
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri