Yardım Hyperx cloud 3 wireless letafost sound booster kullanmak sıkıntı olur mu?

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar iyi forumlar. Geçen hafta hyperx cloud 3 kulaklık satın aldım. Pubgde ses az geliyor eski kulaklığıma nazaran. Equalizer ayarı yapmak istemiyorum sesi bozuyor çünkü letafost sound booster kullanarak saf sesi arttırmam seste bi kayıp yada ses kasmakta bi kayıp yaratır mı?

Microsft mağazasından ucuz bir fiyata dolby atmos ürününü 1 kerelik satın alarak sanal ses kartı gibi bir şeye sahip olabilirsin. Hem volume booster seçeneği var sesi asla bozmuyor. Ayrıca dolby destekleyen netflix gibi bir çok uygulamada sanal gerçeklik desteği veriyor. Bir çok bedava uygulamada denemiş biri olarak bedava ürünlere kıyasla sesin kalitesini asla bozmuyor güzel bir uygulama öneririm

Merhabalar iyi forumlar. Geçen hafta hyperx cloud 3 kulaklık satın aldım. Pubgde ses az geliyor eski kulaklığıma nazaran. Equalizer ayarı yapmak istemiyorum sesi bozuyor çünkü letafost sound booster kullanarak saf sesi arttırmam seste bi kayıp yada ses kasmakta bi kayıp yaratır mı?
hocam benimde iki hafta oldu alalı stok sesleri beğenmedim bu headphone x idie beğenmedim dolby acces aldım ayarlarımı paylaşabilirim istersen bu ayarları yapmasaydım iade edecektim şu an çok memnunum

hocam benimde iki hafta oldu alalı stok sesleri beğenmedim bu headphone x idie beğenmedim dolby acces aldım ayarlarımı paylaşabilirim istersen bu ayarları yapmasaydım iade edecektim şu an çok memnunum
Çok sevinirim hocam paylaşırsan

hemen paylaşıyorum hocam siz programı indirin zaten 7 günlük deneme süresi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1741895626877.png

hemen paylaşıyorum hocam siz programı indirin zaten 7 günlük deneme süresi var

1741895626877.png
ayarı yaptıktan sonra windowstaki ayarlarda bu şekilde
1741895739381.png

Bu ayar Windows ses ayarından yapıyorsun geliştirmeler bölümünde var pubg için açılması öneriliyodu

Ekler

• images (21).jpeg
    images (21).jpeg
    42.5 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,305
Üyeler
183,821
Son üye