3300 TL kanka o aynı para değil.
Gönderici amazon sıkıntı yaşamazsın. Ben mikrofon alıp iade etmiştim sıkıntı olmadı. Gönderen amazon olduğu sürece sıkıntı olmaz.Yurtdışından geliyor bu güvenilir mi? Satıcı Amazon değil.
Onu bilemem aga ama amazonun güvencesi var sonuçtaYurtdışından geliyor bu güvenilir mi? Satıcı Amazon değil.
Cloud core'un wirelesslı olanını kullanıyorum. Gayet iyi kulaklık memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gönderici amazon sıkıntı yaşamazsın. Ben mikrofon alıp iade etmiştim sıkıntı olmadı. Gönderen amazon olduğu sürece sıkıntı olmaz.
Çok arada kaldım valla hangisini alsam bilemedim. Cloud Core'un fiyatı daha uygun, Blackshark'ı da arkadaş öneriyor rahat diyor sesi falan güzel geliyor bayağı dcda.Cloud Core 7.1 kullanıyorum, mikrofonu ve sesi çok kaliteli hissettiyor ama sesi biraz boğuk gibi gelmişti (GamePower Phantom'dan geçmiştim) alışmam biraz zamanımı aldı ve mikrofonu da biraz kısık geldi bana, SteelSeries Sonar ile mikrofon sesini arttırmak zorunda kaldım. Uzun kullanımda pedleri kulağı biraz acıtıyor çünkü pedler biraz küçük ve ince kalıyor.
Razer'ı kullanmadım ama daha rahat olacağına inanıyorum, HyperX pedleri dediğim gibi küçük ve ince.Çok arada kaldım valla hangisini alsam bilemedim. Cloud Core'un fiyatı daha uygun, Blackshark'ı da arkadaş öneriyor rahat diyor sesi falan güzel geliyor bayağı dcda.
Bende bu 3 ü arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı?Çok arada kaldım valla hangisini alsam bilemedim. Cloud Core'un fiyatı daha uygun, Blackshark'ı da arkadaş öneriyor rahat diyor sesi falan güzel geliyor bayağı dcda.
Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu nasıldır?
Hocam sizin kullandığınız DTS sürüm mü? Bunun 7.1'den ne eskiği var?Razer'ı kullanmadım ama daha rahat olacağına inanıyorum, HyperX pedleri dediğim gibi küçük ve ince.
Alıntıyı görüntüle
Razer'da var mı bilmiyorum ama HyperX'de film falan izlerken rahatsız etmemesi için mikrofonu çıkartılabiliyor, rahat oluyor.
HyperX'in fiyatı çok cazip hele Amazonun 150 TL kuponuyla. Ama almışken 3'ü 5'i dert etmeyesim de var o yüzden karar veremedim.Bende bu 3 ü arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı?
Bendeki 7.1 sürüm, sanal 7.1 ses desteğini bu zımbırtıyla hallediyor,Hocam sizin kullandığınız DTS sürüm mü? Bunun 7.1'den ne eskiği var?Alıntıyı görüntüle