HyperX Cloud Core vs Razer Blackshark V2X

Waltuh

80+
Reaksiyon skoru
200
Cloud core mu daha iyi Blackshark V2X mi? Cloud Core 1300 TL, Blackshark V2X 1800 TL.
Kriterlerim mikrofonun güzel olması, ses kalitesi ve ses seviyesinin iyi olması, iyi ses kasılması.

İkiside değil Sennheiser GSP301 var amazonda ikisinden de iyi

Cloud core'un wirelesslı olanını kullanıyorum. Gayet iyi kulaklık memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışından geliyor bu güvenilir mi? Satıcı Amazon değil.
Gönderici amazon sıkıntı yaşamazsın. Ben mikrofon alıp iade etmiştim sıkıntı olmadı. Gönderen amazon olduğu sürece sıkıntı olmaz.

Cloud Core 7.1 kullanıyorum, mikrofonu ve sesi çok kaliteli hissettiyor ama sesi biraz boğuk gibi gelmişti (GamePower Phantom'dan geçmiştim) alışmam biraz zamanımı aldı ve mikrofonu da biraz kısık geldi bana, SteelSeries Sonar ile mikrofon sesini arttırmak zorunda kaldım. Uzun kullanımda pedleri kulağı biraz acıtıyor çünkü pedler biraz küçük ve ince kalıyor.

Cloud core'un wirelesslı olanını kullanıyorum. Gayet iyi kulaklık memnunum.

Gönderici amazon sıkıntı yaşamazsın. Ben mikrofon alıp iade etmiştim sıkıntı olmadı. Gönderen amazon olduğu sürece sıkıntı olmaz.
Cloud Core 7.1 kullanıyorum, mikrofonu ve sesi çok kaliteli hissettiyor ama sesi biraz boğuk gibi gelmişti (GamePower Phantom'dan geçmiştim) alışmam biraz zamanımı aldı ve mikrofonu da biraz kısık geldi bana, SteelSeries Sonar ile mikrofon sesini arttırmak zorunda kaldım. Uzun kullanımda pedleri kulağı biraz acıtıyor çünkü pedler biraz küçük ve ince kalıyor.
Çok arada kaldım valla hangisini alsam bilemedim. Cloud Core'un fiyatı daha uygun, Blackshark'ı da arkadaş öneriyor rahat diyor sesi falan güzel geliyor bayağı dcda.

bu nasıldır?

Çok arada kaldım valla hangisini alsam bilemedim. Cloud Core'un fiyatı daha uygun, Blackshark'ı da arkadaş öneriyor rahat diyor sesi falan güzel geliyor bayağı dcda.
Razer'ı kullanmadım ama daha rahat olacağına inanıyorum, HyperX pedleri dediğim gibi küçük ve ince.
20240226_224915.jpg

Razer'da var mı bilmiyorum ama HyperX'de film falan izlerken rahatsız etmemesi için mikrofonu çıkartılabiliyor, rahat oluyor.

bu nasıldır?
Bende bu 3 ü arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı?

Razer'ı kullanmadım ama daha rahat olacağına inanıyorum, HyperX pedleri dediğim gibi küçük ve ince.
Alıntıyı görüntüle

Razer'da var mı bilmiyorum ama HyperX'de film falan izlerken rahatsız etmemesi için mikrofonu çıkartılabiliyor, rahat oluyor.
Hocam sizin kullandığınız DTS sürüm mü? Bunun 7.1'den ne eskiği var?
Adsız.png

Bende bu 3 ü arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı?
HyperX'in fiyatı çok cazip hele Amazonun 150 TL kuponuyla. Ama almışken 3'ü 5'i dert etmeyesim de var o yüzden karar veremedim.

Hocam sizin kullandığınız DTS sürüm mü? Bunun 7.1'den ne eskiği var?Alıntıyı görüntüle
Bendeki 7.1 sürüm, sanal 7.1 ses desteğini bu zımbırtıyla hallediyor,
20240226_225701.jpg

DTS sürümünde ise DTS programına üyelik veriyor sanırım o program aracılığıyla 7.1 sanal ses özelliğini kullanabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri