🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless (DTS) 1099TL

tüm yorumlar mic kötü diyor bende o yüzden almaktan vazgeçtim
Kullanıyorum. Herhangi bir kötülüğünü hissetmedim. Önceden cloud 2 vardı arkadaşlar farklı değil diyor. Bence kablosuz istiyorsan bu fiyata net alınır. Zaten satıcı amazon en kötü iade edersin.

Mikrofon kötü değil. Bizzat kullanıyorum. Cloud 2 kadar performansı kesinlikle yok ama çok denk. Cloud 2 ye 10 puan verirsek bu kulaklık 7 puan.

Sesi kötü değil arkadaşlar mikrofonu bence ehh işte kulaklığın sesi iyi / Şarjı gösteren bir program yok sadece ışığın kısımları var ona göre hareket ediyorsunuz / Pili iyi dayanıyor ve hızlı sarj oluyor / Bluetooth ile bağlantısı yok sadece o yanındaki usb ile bağlanıyor o çok kötü bir olay ona göre alın

Sesi kötü değil arkadaşlar mikrofonu bence ehh işte kulaklığın sesi iyi / Şarjı gösteren bir program yok sadece ışığın kısımları var ona göre hareket ediyorsunuz / Pili iyi dayanıyor ve hızlı sarj oluyor / Bluetooth ile bağlantısı yok sadece o yanındaki usb ile bağlanıyor o çok kötü bir olay ona göre alın
Aslında bir bakıma güzel bir özellik ama fazlalık tabi günümüz için. şahsen benim kasada bluetooth yok o açıdan her müşteriye hitap edebilir

Şarjı azaldığı zaman herhangi bir battery low uyarısı veriyor mu

kablosuyla kullanırsın fakat sesi kabloyla aktarmaz. sadece sarj eder
Anladım bağlantı gene alıcıyla sabit kalacak, olsun en azından kullanmak mümkün, ilgili detayınız için çok teşekkürler

Edit: ürünü aldım yorumlar&incelemeler baya bir olumlu cloud alpha dan bu kulaklığa geçeceğim en büyük kriterim kablosuz bir kulaklık olması, gelince iyisiyle kötüsüyle yazarım cloud alpha ya göre

Son düzenleme:
En önemli özelliği kablosuz olması. Bence bu özelliği itibariyle bile alınır. Kaldı ki kalitesiz bir kulaklıkta değil. 1400TL verilmez ama bu fiyata da acaba alınır mı diye de düşünülmez öyle saçma bir fiyatlandırması var :D

FPS oyunları için Blackshark V2 mi bu mu alınmalı? Kullanan varsa mikrofon açısından vs. değerlendirebilir mi rica etsem.
Cloud 2'nin mikrofonuyla çok yakın performansı gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,512
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri