🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Terleme gibi bi sıkıntı yok, Asus tuf h3 den geçtim aralarında dağlar kadar fark var. Kullanım süresi olarak 6-9 saat olması lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecikme yok denecek kadar az, normal kulaklıkla ne hızda duyuyorsam bunda da aynı hızda duyuyorum. Ses kalitesi baya fark etti çok güzel sesi var
yanlış anlaşılma oldu bu mesaj kendini imha etmiştir :)

Ben de aldım arkadaşlar. Jd 720 ve sony mdr xb50ap kulaklıklara sahibim. Kablo derdinden kurtulmak için bunu sipariş ettim. Ses kalitesi çok iyi olsun gibi bir beklentim yok. Hyperx kaliteli bir marka ve güzel indirim diye sipariş ettim.

Ben de aldım arkadaşlar. Jd 720 ve sony mdr xb50ap kulaklıklara sahibim. Kablo derdinden kurtulmak için bunu sipariş ettim. Ses kalitesi çok iyi olsun gibi bir beklentim yok. Hyperx kaliteli bir marka ve güzel indirim diye sipariş ettim.
Hayırlı olsun

Kulaklık gelmiş. Hyperx cloud 2 pedleri oluyor mu diye eve gidince deneyip sonuçları yazıcam buraya.

İlgilenen arkadaşlar bu mesajı alıntılarsa bende mesajı attığımda etiketlerim sonucu.

@OrkunJJ galiba bunun bir internet paketi vardı paylaşmıştınız da ben bulamadım tekrar atar mısınız elime geldi kulaklık.

Kulaklık gelmiş. Hyperx cloud 2 pedleri oluyor mu diye eve gidince deneyip sonuçları yazıcam buraya.

İlgilenen arkadaşlar bu mesajı alıntılarsa bende mesajı attığımda etiketlerim sonucu.
Hocam denediniz mi ?

Ürünün youtube'da incelemesini bulamadım. Bulan varsa paylaşabilir mi? Ya da eline ulaşıp deneyimleyenler fikir verebilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,197
Üyeler
187,009
Son üye
lioresal84
Geri