Fiyat hala aynı olduğundan, almayı düşünenler varsa kullanıcı deneyimlerimi paylaşacağım.
Kafam büyük ve kiloluyum, kulaklık son ayarda kulağıma tam oturdu.
Kulaklık Alıcısı yerden 30 cm yüksekte kasa arkasında - benim oturma pozisyonuma 1.5 mt uzak şekilde kullandım.
Odama 3 Mt uzaklık + 1 duvar mesafesinde ki balkon ve mutfakta'da görüşmelerim kesintisiz devam etti.
Bu süre zarfında kesilme, lag vs hiç olmadı. (Hyper X Stinger Core'da kopmalar ve cızırtı sorunu yaşamıştım bahsedilen uzak mesafelerde)
Öncelikle kutu içeriği: kulaklık deri padlerle geliyor, mikrofon, wireless adaptör ve kısa bir şarj kablosuyla.
Hissiyatı da fiyatından anlaşılacağı üzere zayıf.
Mağaza'dan DTS indirdim - otomatik lisansladı ve bu şekilde kullandım.
3.000 saatten fazla Counter Strike GO sürem var ve 4 farklı rekabetçi maçından sonraki yorumum aşağıda.
Oyun için: Maksimum sesi çok fazla, ben volume 0.2'deyken kullandım ve seslerin geldiğini yönü rahatça tayin edebiliyorum.
Silah sesleri çok fazla fakat ses ayrımını yapmanıza olanak tanıyor, hoşuma gitti. D2 Short merdivende çatışırken arkamdan gelenleri duyabiliyorum mesela, önemli bir ayrıntı.
Ayrıca uzak mesafelerdeki ses (mermi, smoke, flash vs çok net duyabiliyorum ki bu güzel)
Mikrofonu çok mükemmel değil ama kötü de değil, ses iletme işlemini yerine getiriyor.
Konfor: Kesinlikle çok iyi bir yalıtım sağlıyor, 2 metre uzağımda fan, odanın camı açık dış seslerden ciddi bir izole hissiyatı oluşturdu.
Önceki kulaklığımın pedleri deri değildi arada ciddi negatif olarak fark var.
Terletti mi? Evet. Hem sıkıyor, hem terleme yapıyor. Kafanızdan çıkardığınızda kulaklık sağ ve sol deri padler birbirine dokunuyor bu formunun ne kadar sıkı olduğu hakkında bilgi verecektir.
Kafa bandı olmadığından dolayı yük ciddi anlamda üst tarafta baskı oluşturdu.
4,5 saat kullanım sonrası çıkardığımda kafa bandından dolayı baskı hissettim.
Bağlantı: Başlangıçta bahsettim.
Ses kalitesi bence yeterli fakat konfor için (kafa yapımdan dolayı) aynısını söyleyemeyeceğim.
Kafası küçük, günlük hayatta aşırı terlemeyen insanlar için bence katlanabilir konfor olarak.
Ben iade etmeyi düşünüyorum fakat f/p oranından dolayı emin değilim, galiba bir süre daha deneyimlemeye devam edeceğim.
Herkese iyi forumlar.