Arctis 1 den çok rahat geçilir ancak tetletme yapıyor bilgin olsun. Mikrofonu gayet iyi sesim dc den net anlaşılır gidiyor. Aynı anda kullanıp kullanamama konusunda bilgim yok maalesef ancak kullanamayabilirsin.Arctis 1 kabloludan geçilir mi ? Mikrofonu arctisden kötü müdür? Hem bunu hem arctis 1 i aynı anda kullanabilir miyim kardeşimle dizi film izlerken ?
arctis 1 kablolu kullanıyorum daha elime gelmedi gelince sana kullanıcı olarak tecrübemi paylaşıcamArctis 1 kabloludan geçilir mi ? Mikrofonu arctisden kötü müdür? Hem bunu hem arctis 1 i aynı anda kullanabilir miyim kardeşimle dizi film izlerken ?
o zamana kadar stok biter bence alcak olan kaçırmasın.arctis 1 kablolu kullanıyorum daha elime gelmedi gelince sana kullanıcı olarak tecrübemi paylaşıcam
Void elite wireless dan geçtim buna ses seviyesi voidin daha yüksek rahatlık olarakta void daha rahat ancak bu kulaklıkta daha hafif kumaş ped takılırsa biraz daha rahatlık olarak yaklaşabilir yanına. Ses kalitesi de gayet iyi ben memnunum.Corsair woid elite wireless var hangisi daha iyidir
Void elite wireless dan geçtim buna ses seviyesi voidin daha yüksek rahatlık olarakta void daha rahat ancak bu kulaklıkta daha hafif kumaş ped takılırsa biraz daha rahatlık olarak yaklaşabilir yanına. Ses kalitesi de gayet iyi ben memnunum.
al gitsin usta verdim ben siparişBu fiyata daha iyi bir şey var mı?
Terleme gibi bi sıkıntı yok, Asus tuf h3 den geçtim aralarında dağlar kadar fark var. Kullanım süresi olarak 6-9 saat olması lazimkaç saat kullandın terleme durumu nasıl
Gecikme,ses kalitesi durumu nasıl
Gecikme yok denecek kadar az, normal kulaklıkla ne hızda duyuyorsam bunda da aynı hızda duyuyorum. Ses kalitesi baya fark etti çok güzel sesi varGecikme,ses kalitesi durumu nasıl?