🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Acaba sound kalitesi nasıl kulaklık hakkında biraz bilgilendirebilir mi satın alan arkadaşlar.

Arctis 1 kabloludan geçilir mi ? Mikrofonu arctisden kötü müdür? Hem bunu hem arctis 1 i aynı anda kullanabilir miyim kardeşimle dizi film izlerken ?

Arctis 1 kabloludan geçilir mi ? Mikrofonu arctisden kötü müdür? Hem bunu hem arctis 1 i aynı anda kullanabilir miyim kardeşimle dizi film izlerken ?
Arctis 1 den çok rahat geçilir ancak tetletme yapıyor bilgin olsun. Mikrofonu gayet iyi sesim dc den net anlaşılır gidiyor. Aynı anda kullanıp kullanamama konusunda bilgim yok maalesef ancak kullanamayabilirsin.

arctis 1 kablolu kullanıyorum daha elime gelmedi gelince sana kullanıcı olarak tecrübemi paylaşıcam

Corsair woid elite wireless var hangisi daha iyidir

Corsair woid elite wireless var hangisi daha iyidir
Void elite wireless dan geçtim buna ses seviyesi voidin daha yüksek rahatlık olarakta void daha rahat ancak bu kulaklıkta daha hafif kumaş ped takılırsa biraz daha rahatlık olarak yaklaşabilir yanına. Ses kalitesi de gayet iyi ben memnunum.

Void elite wireless dan geçtim buna ses seviyesi voidin daha yüksek rahatlık olarakta void daha rahat ancak bu kulaklıkta daha hafif kumaş ped takılırsa biraz daha rahatlık olarak yaklaşabilir yanına. Ses kalitesi de gayet iyi ben memnunum.

Void eliti 1100 e almıştım gerek yok o zaman sağolun

Bu fiyata daha iyi bir şey var mı?

kaç saat kullandın terleme durumu nasıl
Terleme gibi bi sıkıntı yok, Asus tuf h3 den geçtim aralarında dağlar kadar fark var. Kullanım süresi olarak 6-9 saat olması lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecikme,ses kalitesi durumu nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecikme,ses kalitesi durumu nasıl?
Gecikme yok denecek kadar az, normal kulaklıkla ne hızda duyuyorsam bunda da aynı hızda duyuyorum. Ses kalitesi baya fark etti çok güzel sesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,380
Üyeler
187,035
Son üye
Mesut_Komiser
Geri