İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Arkadaşlar kulaklıkta sağ taraftan gelen çok bariz cızırtı sesi var sizde de böylemi?
Hayır. Sorunlu olabilir. Amazondan aldıysan müşteri hizmetlerine yazıp değişim iste. Cloud 2 aldığımda da iki taraftan cızırtı geliyordu değişim istemiştim.

Hayır. Sorunlu olabilir. Amazondan aldıysan müşteri hizmetlerine yazıp değişim iste. Cloud 2 aldığımda da iki taraftan cızırtı geliyordu değişim istemiştim.
zaten istedim hemen ilgilendiler amazon diff desem olur heralde çok belli ama sıkıntı olduğu

Teknoloji işi biraz şans işi dostum ya neyse ki Amazonun desteği güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet biraz var ses kapalıyken duyuluyor çok dert etmiyorum açıkçası.
İade etmeyi düşündüm ancak alacağım C2 modelinde de aynısı var galiba. Yavaştan alışırım bende daha 1 saat oldu.

İade etmeyi düşündüm ancak alacağım C2 modelinde de aynısı var galiba. Yavaştan alışırım bende daha 1 saat oldu.
C2 de kullandım ama bu kadar yoktu. Hatırlamıyorum bile. Belki onda çok az olduğu için farketmemişimdir. Bir şey çalarken duyulmadığı için pek dert etmiyorum bu tarz şeyleri. Alışamazsan iade et diycem de wireless olarak fiyatı tatmin edici bence.

2-3 saattir oyun oynuyorum ses bakımından JD 720'ye göre ses seviyesi düşük fakat daha kaliteli.
Mikrofonunun ise arkadaşım JD 720'nin daha iyi olduğunu söyledi.:unsure:

2-3 saattir oyun oynuyorum ses bakımından JD 720'ye göre ses seviyesi düşük fakat daha kaliteli.
Mikrofonunun ise arkadaşım JD 720'nin daha iyi olduğunu söyledi.:unsure:
Arkadaşın JD fanı (!) Şaka bir yana bilmiyorum valla dostum bundan önce cloud 2 vardı bende başka kulaklık da kullanmadım pek. Bizimkiler de mic konusunda fark yok diyorlar cloud 2yle. Çok sıkıntı yoksa keyfini çıkar.

Arkadaşın JD fanı (!) Şaka bir yana bilmiyorum valla dostum bundan önce cloud 2 vardı bende başka kulaklık da kullanmadım pek. Bizimkiler de mic konusunda fark yok diyorlar cloud 2yle. Çok sıkıntı yoksa keyfini çıkar.
Rahatlık konusunda memnun değildim ben o yüzden almışken böyle bir şey alayım dedim.

C2 de kullandım ama bu kadar yoktu. Hatırlamıyorum bile. Belki onda çok az olduğu için farketmemişimdir. Bir şey çalarken duyulmadığı için pek dert etmiyorum bu tarz şeyleri. Alışamazsan iade et diycem de wireless olarak fiyatı tatmin edici bence.
Alışırım diye düşünüyorum ya Wireless değer. C2 ninde dip ses sorunlarını okudum forumlarda aslında.

Rahatlık konusunda memnun değildim ben o yüzden almışken böyle bir şey alayım dedim.
Bana da cloud 2 rahat geldiği için bunu tercih etmiştim. Tabi wireless olmasının yanında. Yalnız rahatlık konusunda tek beğenmediğim durum sıcak havalarda padleri terleme yapıyor bana. Aynı deri padler cloud 2de hiç terleme yapmıyordu saatlerce kullandığım halde. İçindeki bataryası falan mı ısınıyor ondan mı bilmiyorum.

benimki öyle böyle değildi kulaklığı çıkardım direk işkence gibi yani 1000 lira verip iyi sonuç alamayınca insan üzülüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki öyle böyle değildi kulaklığı çıkardım direk işkence gibi yani 1000 lira verip iyi sonuç alamayınca insan üzülüyor
aramex denen firma gelip kulaklığı alıp gidecekmiş ne güzel

Ben de bu gece sipariş verdim öncelikle inceleme için teşekkürler çünkü hiçbir yerde bilgi yok neredeyse. Bluetooth ile bağlanma olmaması kötü olmuş nadir de olsa telefondan kullanabilmek güzel olabilirdi neden öyle yapmışlar ki acaba. Cızırtı/dip ses olayı da can sıkabilir herkesin kulaklığında yok sanırım bu dip ses mevzusu. Anker R100 modelinde de bazılarında dip ses varken benim aldığımda sıfır dip ses vardı umarım bana gelecek olanda da olmaz olursa iade ihtimalim yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,279
Üyeler
186,316
Son üye
MeRock
Geri