İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Az önce geldi de kulaklığın sürücüsü kulağıma temas ediyor bayağı acıtıyor bana göre değil galiba sizde de öyle mi ?
Kulak yapından dolayı muhtemelen dostum. Bende böyle bir durum yok.

Kulaklığı yaklaşık 12 saat kadar kullandım ışığı hala yeşil dediği gibi 20 saat civarında kullanım sunucak gibi duruyor bittiğinde yine yazarım buraya. İlk kullanmaya başladığımda sesler eski kulaklığıma göre kötü gelmişti ama kullandıkça daha çok alıştım seslere oyunlarda ses kasarken artık zorlanmıyorum gerçekten kaliteli kulaklıkmış void elite wirelessı mı satmayı düşünüyorum 😀

Kulaklığı yaklaşık 12 saat kadar kullandım ışığı hala yeşil dediği gibi 20 saat civarında kullanım sunucak gibi duruyor bittiğinde yine yazarım buraya. İlk kullanmaya başladığımda sesler eski kulaklığıma göre kötü gelmişti ama kullandıkça daha çok alıştım seslere oyunlarda ses kasarken artık zorlanmıyorum gerçekten kaliteii kulaklıkmış void elite wirelessı mı satmayı düşünüyorum 😀
Çok kaliteli gerçekten çok beğendim

Kulaklığı yaklaşık 12 saat kadar kullandım ışığı hala yeşil dediği gibi 20 saat civarında kullanım sunucak gibi duruyor bittiğinde yine yazarım buraya. İlk kullanmaya başladığımda sesler eski kulaklığıma göre kötü gelmişti ama kullandıkça daha çok alıştım seslere oyunlarda ses kasarken artık zorlanmıyorum gerçekten kaliteli kulaklıkmış void elite wirelessı mı satmayı düşünüyorum 😀
Dün 3. günümdü led kırmızı yanınca tekrar şarj ettim 20 saati geçmişti kullanım. Çoğunlukla %40-50 seviyelerinde kullandım. Şu anlık şarj süresi sitedeki verilerle eşleşiyor.

Dün 3. günümdü led kırmızı yanınca tekrar şarj ettim 20 saati geçmişti kullanım. Çoğunlukla %40-50 seviyelerinde kullandım. Şu anlık şarj süresi sitedeki verilerle eşleşiyor.
Sarjı telefon adaptörü ile mi ediyorsunuz yoksa bilgisayar üzerinden mi ben 33w lık telefon adaptörü ile ettim ilk geldiği zaman.

Sarjı telefon adaptörü ile mi ediyorsunuz yoksa bilgisayar üzerinden mi ben 33w lık telefon adaptörü ile ettim ilk geldiği zaman.
Ben kendi kablosu ile ettim

Kulaklık açıkken bağlı olmasa bile hafif bir ses var cızırtı değil kulaklığı başka böyle olan var mı?

Geri