Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 HyperX Cloud II Kulaklık 1599TL+NAYS🔥 EPEY YORUMLARI OKUYUN LÜTFEN

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,725
İsim
Oğuz
Nays ile birlikte 1599 yani.

ynk5

80+
ufaktan indirim gelse de alsam diye bekliyordum, amazondan geldi peşin fiyatına 6 taksitle aldım, çok teşekkürler.

Adzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Kaan
arkadaşlar bu kulaklığın ilk çıkış modeli çok iyiydi ama hp kingston'u satın alınca yeni üretime geçildi, orijinal modelin stokları bittiği için belirli bir tarihten sonra üretilenler daha kötü diye yorumlar var doğru mu?

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
arkadaşlar bu kulaklığın ilk çıkış modeli çok iyiydi ama hp kingston'u satın alınca yeni üretime geçildi, orijinal modelin stokları bittiği için belirli bir tarihten sonra üretilenler daha kötü diye yorumlar var doğru mu?
Benimki ilk çıkan cloud 2. 10 sene olmuş olabilir alalı. Hala bozulsun diye bekliyorum :) O kadar yoğun kullanıma nasıl bir şey olmadı hala çözemedim.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Benimki ilk çıkan cloud 2. 10 sene olmuş olabilir alalı. Hala bozulsun diye bekliyorum :) O kadar yoğun kullanıma nasıl bir şey olmadı hala çözemedim.
Aynı şekilde. Benimki ilk çıkanlardan değil ama 6-7 sene oldu. Benimkinin bandındaki deriler soyuldu ama gerisi hala sağlam. Kulaklıklarda büyük inovasyon da olmadığından değiştirmiyorum.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Aynı şekilde. Benimki ilk çıkanlardan değil ama 6-7 sene oldu. Benimkinin bandındaki deriler soyuldu ama gerisi hala sağlam. Kulaklıklarda büyük inovasyon da olmadığından değiştirmiyorum.
Aynen benim de tek soyulan yer orası.Kafaya değen yerdeki deri soyuldu ben de komple soydum şimdi orası kumaş orjinali böyle sanarsın :) Bende 250 ohm dt 770 pro gibi kulaklıklarda var. Film ve müziklerde kullanıyorum. Bu cloud 2 bozulamadığı için mikrofon almaya elim gitmiyor. Bozulsa da gönül rahatlığı ile mikrofon alıp oyunlarda diğer kulaklıklarımı kullansam diye bakıyorum ama daha çok bakarız gibi :)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aynen benim de tek soyulan yer orası.Kafaya değen yerdeki deri soyuldu ben de komple soydum şimdi orası kumaş orjinali böyle sanarsın :) Bende 250 ohm dt 770 pro gibi kulaklıklarda var. Film ve müziklerde kullanıyorum. Bu cloud 2 bozulamadığı için mikrofon almaya elim gitmiyor. Bozulsa da gönül rahatlığı ile mikrofon alıp oyunlarda diğer kulaklıklarımı kullansam diye bakıyorum ama daha çok bakarız gibi :)
Deri kısmını aynı ben de öyle yaptım. Ben de Rog Strix Go 2.4 GHz 7.1 aldım yeni. Laptopta kullanmak için. Kablosuzun özgürlüğü bambaşka da şu Cloud 2 sesini vermiyor ya. Buna mı alıştım yoksa Cloud 2 o kadar mı iyi ses veriyor bilemeyeceğim artık.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Bir tane studyo kulaklığı kullan sonra cloud 2 ye dön bakalım :) Daha iyisini kullanmadığın için sesi iyi geliyor şu anda sana. Mikrofon kullanacağım diye arkadaşlarla oyun oynarken takıyorum ben bir tek. Yoksa takılacak kulaklık değil cloud 2 de.

Top Bottom