JANEH
80+ Bronze
ARKADAŞLAR LÜTFEN AŞŞAĞIDA Kİ YORUMLAYI OKUYUN.
Arkadaş herkes naysla satın alıyo gibi her üründe kendi kafasından fiyatını düşüp indirim olarak paylaşıyor1799 TL gözüküyor, nerede 1599?
birader defık git boş boş konular açıp durmaARKADAŞLAR LÜTFEN AŞŞAĞIDA Kİ YORUMLAYI OKUYUN.
Benimki ilk çıkan cloud 2. 10 sene olmuş olabilir alalı. Hala bozulsun diye bekliyorum O kadar yoğun kullanıma nasıl bir şey olmadı hala çözemedim.arkadaşlar bu kulaklığın ilk çıkış modeli çok iyiydi ama hp kingston'u satın alınca yeni üretime geçildi, orijinal modelin stokları bittiği için belirli bir tarihten sonra üretilenler daha kötü diye yorumlar var doğru mu?
Aynı şekilde. Benimki ilk çıkanlardan değil ama 6-7 sene oldu. Benimkinin bandındaki deriler soyuldu ama gerisi hala sağlam. Kulaklıklarda büyük inovasyon da olmadığından değiştirmiyorum.Benimki ilk çıkan cloud 2. 10 sene olmuş olabilir alalı. Hala bozulsun diye bekliyorum O kadar yoğun kullanıma nasıl bir şey olmadı hala çözemedim.
Aynen benim de tek soyulan yer orası.Kafaya değen yerdeki deri soyuldu ben de komple soydum şimdi orası kumaş orjinali böyle sanarsın Bende 250 ohm dt 770 pro gibi kulaklıklarda var. Film ve müziklerde kullanıyorum. Bu cloud 2 bozulamadığı için mikrofon almaya elim gitmiyor. Bozulsa da gönül rahatlığı ile mikrofon alıp oyunlarda diğer kulaklıklarımı kullansam diye bakıyorum ama daha çok bakarız gibiAynı şekilde. Benimki ilk çıkanlardan değil ama 6-7 sene oldu. Benimkinin bandındaki deriler soyuldu ama gerisi hala sağlam. Kulaklıklarda büyük inovasyon da olmadığından değiştirmiyorum.
Deri kısmını aynı ben de öyle yaptım. Ben de Rog Strix Go 2.4 GHz 7.1 aldım yeni. Laptopta kullanmak için. Kablosuzun özgürlüğü bambaşka da şu Cloud 2 sesini vermiyor ya. Buna mı alıştım yoksa Cloud 2 o kadar mı iyi ses veriyor bilemeyeceğim artık.Aynen benim de tek soyulan yer orası.Kafaya değen yerdeki deri soyuldu ben de komple soydum şimdi orası kumaş orjinali böyle sanarsın Bende 250 ohm dt 770 pro gibi kulaklıklarda var. Film ve müziklerde kullanıyorum. Bu cloud 2 bozulamadığı için mikrofon almaya elim gitmiyor. Bozulsa da gönül rahatlığı ile mikrofon alıp oyunlarda diğer kulaklıklarımı kullansam diye bakıyorum ama daha çok bakarız gibi