Hyperx Cloud2 Alınır mı?

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar merhabalar hepinize bu kulaklık gerçekten çok övülüyor ve yakında bir kulaklık alacağım fakat kulaklık çıkalı yaklaşık 6 yıl falan oldu.Yani hala alınır mı sizce bu kulaklık?
Başka kulaklık önerilerinize de açığım.Kulaklık ile amacım:
1-Cs Go gibi oyunlarda ses kasmak yani 7.1 i olsun kesin
2-Ortalama üstü de bir müzik performansı olsun yeter.
Hyperx cloud alpha alacaktım fakat 7.1inin olmadıığını öğrenerek vazgeçtim.
Bu kulaklık 6 yıl geçmesine rağmen alınır mı? Cevap hayır ise önerileriniz nelerdir?Teşekkürler.

O kadar para bayılmaya hiç gerek yok derim. Bence Steelseries arctis 3 yada arctis 5 de alabilirsin hemen hemen aynı fiyatdalar zaten.:D

Kullananlar Arctis 5 modelinden daha iyi diyor genellikle. Rahatlık ise çok kişisel...

Fakat o kulaklıkarın 7.1 özelliklerinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum nedense.Sadece müzik dinlemek için gibi geliyolar bana.Ayrıca daha çok deri pedleri seviyorum yani o şekilde olan logitech g430daki gibi pedleri pek sevmiyorum.
O kadar para bayılmaya hiç gerek yok derim. Bence Steelseries arctis 3 yada arctis 5 de alabilirsin hemen hemen aynı fiyatdalar zaten.:D
O fiyat bandinda arctis 5 oneririm

Fakat o kulaklıkarın 7.1 özelliklerinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum nedense.Sadece müzik dinlemek için gibi geliyolar bana.Ayrıca daha çok deri pedleri seviyorum yani o şekilde olan logitech g430daki gibi pedleri pek sevmiyorum.

Düşüncene saygı duyuyorum fakat yazın sünger pedler daha iyi neredeyse hiç terletmiyor. Ve steelseries kalitesini biler bilir ne diyeyim. Ayrıca çoğu yayıncı veya youtuberda steelseries kullanıyo.

Arctis 3 al paran cebinde kalsın yeterince iyi zaten.

Bence yanlis dusunuyorsun kulaki tam kapliyor sea kasmada çok iyi ve Deri olmamasi nedeyile yazin daha Rahat oluyor

Ben kullanıyorum. Çok güzel bir kulaklık. Emin ol CS:GO oynarken 7.1 kullanmazsın. Daha doğrusu kullanamazsın CS:GO 7.1 desteklemiyor. Başka kulaklık istersen bütçeyi biraz daha aşıp Alpha S modelini alabilirsin. Tavsiye ederim. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Zaten kulaklık kesinlikle güzel ona lafım yok bu kadar övülmez yoksa.
Ben kullanıyorum. Çok güzel bir kulaklık. Emin ol CS:GO oynarken 7.1 kullanmazsın. Daha doğrusu kullanamazsın CS:GO 7.1 desteklemiyor. Başka kulaklık istersen bütçeyi biraz daha aşıp Alpha S modelini alabilirsin. Tavsiye ederim. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Peki hocam sen alpha s mi kullanıyorsun?
Bir de arkadaşlar cooler master mh752 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zaten kulaklık kesinlikle güzel ona lafım yok bu kadar övülmez yoksa.

Peki hocam sen alpha s mi kullanıyorsun?
Bir de arkadaşlar cooler master mh752 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hayır Cloud II kullanıyorum. Alpha S'e geçeceğim.

Geri