Çocukluğumdan beridir profesyonel bir mikrofon hayalim vardı. Rode NT ve blue yeti favorimdi, bunlar ile ayni performansi veren ve 2.700TL'ye faizsiz taksitle satılan bir mikrofon görünce dayanamadım. Hayır ihtiyacım yok, hatta piyasadaki en iyi mik kalitesine sahip kulaklığı kullanıyorum. Ama emin olun her eve lazım bir cihaz.Aynısını ben soracaktım. Yayın, video işleriyle uğraşmıyorsanız ve ortalama bir kulaklığınız varsa neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
ikinci eli 3 k olan mikrofonun 0 ini 2700 e bulmussun kacirma reisBu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır
Piyasadaki en iyi mik kalitesine sahip kulaklığın varsa her eve lazımdan ziyade lüks bence.Çocukluğumdan beridir profesyonel bir mikrofon hayalim vardı. Rode NT ve blue yeti favorimdi, bunlar ile ayni performansi veren ve 2.700TL'ye faizsiz taksitle satılan bir mikrofon görünce dayanamadım. Hayır ihtiyacım yok, hatta piyasadaki en iyi mik kalitesine sahip kulaklığı kullanıyorum. Ama emin olun her eve lazım bir cihaz.
Hobi olarak seslendirme veya podcast yapılabiliyor mesela... Tabii oyun veya discord için alınacaksa bence de gerek yok.Ne yapıyorsunuz bu kadar profesyonel mic ile yayın mı?