unicornkafasi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 428
dayım almanyadan gelcek musait zaman bulabilirse kulaklık aldırmayı dusunuyorum bu fiyata buldum alınır mı?
Eğer bir yanlışlığım varsa kusura bakmayın yurt dışındaki alışveriş sistemi hakkında pek bir bilgim yok
Kraken T.E almanı öneririm amazon da 63 euro , C2 yerine.
Ben genel olarak kablosuz kulaklık öneririm.
Void Elite RGB wirelles 63 civarlarında.
Yalvarma fln olursa
Bence kablosuz olması çok daha avantajlı.
Eğer 150 Euro civarlarına çıkarsanız Cloud 2 Wirelles ve G Pro X Wirelles var.
G Pro X wirelles e sporcularında çok kullandığı bir kulaklık onu öneririm, kablolu halinide kullanıyorlar ama kablosuz hali çok iyi.
bilgisayarımın ses kartı eski kulaklıkta ses kartı bulunması iyi olur önerilere açıgımGeçenlerde de böyle bir konu açılmıştı.
Cloud II dönemimin en iyi kulaklıklarından ama şu an o dönemde değiliz.
Kötü kulaklık değil ama günümüzde bir sürü alternatif model var.
Daha iyilerini de alma imkanınız varken, daha iyisini alın.
Kraken T.E. alınmaz asla.Eğer bir yanlışlığım varsa kusura bakmayın yurt dışındaki alışveriş sistemi hakkında pek bir bilgim yok
Kraken T.E almanı öneririm amazon da 63 euro , C2 yerine.
Ben genel olarak kablosuz kulaklık öneririm.
Void Elite RGB wirelles 63 civarlarında.
Yalvarma fln olursa
Bence kablosuz olması çok daha avantajlı.
Eğer 150 Euro civarlarına çıkarsanız Cloud 2 Wirelles ve G Pro X Wirelles var.
G Pro X wirelles e sporcularında çok kullandığı bir kulaklık onu öneririm, kablolu halinide kullanıyorlar ama kablosuz hali çok iyi.
Razer Blackshark V2 bak, çok daha iyi bu ikisinden. Kendim kullanıyorum, önceden Arctis 5, Cloud Alpha gibi kulaklıkları kullanmış biri olarak Blackshark V2'nin hepsinden daha iyi olduğunu rahatça söyleyebilirim.dayım almanyadan gelcek musait zaman bulabilirse kulaklık aldırmayı dusunuyorum bu fiyata buldum alınır mı?
Void elitten iyi mi?Kraken T.E. alınmaz asla.
Razer Blackshark V2 bak, çok daha iyi bu ikisinden. Kendim kullanıyorum, önceden Arctis 5, Cloud Alpha gibi kulaklıkları kullanmış biri olarak Blackshark V2'nin hepsinden daha iyi olduğunu rahatça söyleyebilirim.
G Pro Xbilgisayarımın ses kartı eski kulaklıkta ses kartı bulunması iyi olur önerilere açıgım
Blackshark V2 diyorsan muhtemelen evet, Cloud Alpha'dan kötü neticesinde Void.Void elitten iyi mi?
usb mi x mi kullanıyosun farkları nelerdir ?Blackshark V2 diyorsan muhtemelen evet, Cloud Alpha'dan kötü neticesinde Void.
Yurt dışı fiyatları bilmiyorum diye not düştüm doğru demişsinizdir maalesef pek bilgim yok.Kraken T.E. alınmaz asla.
Razer Blackshark V2 bak, çok daha iyi bu ikisinden. Kendim kullanıyorum, önceden Arctis 5, Cloud Alpha gibi kulaklıkları kullanmış biri olarak Blackshark V2'nin hepsinden daha iyi olduğunu rahatça söyleyebilirim.
USB olanı kullanıyorum, X olanın sesleri biraz daha boğuk muhtemelen tizleri daha kötü olduğundan. Denemeden tam yorum yapamayacağım.usb mi x mi kullanıyosun farkları nelerdir ?