Neler Yeni

Hz. Muhammed'in peygamberlik iddiası doğru mudur?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,436
İsim
Oğuz
Kadın a değer veriliyor kadının kudursa gitse seni aldatsa onu uslandirmak için döversin bence türküz şimdi bunu inkar etme :D :D
Ne alaka lan ? Ne hakla dövüyorsun, kölen mi senin ?

Sagittarius

80+ Silver
Bırak şunları hocam. Baksana verdiği örnekte bile akılları bacak arasında :D İşte medeniyette geri kalmaları gayet doğal :D
Medeniyet buysa ben geri kafalı yım linçleyin naparsaniz yapın eğer medeni biri olsaydınız zaten benim dediğim şeylere Saygı gösterirsiniz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka lan ? Ne hakla dövüyorsun, kölen mi senin ?
Kahkaha attım yemin ediyorum gerçi dovsem beni içeri atarlar dini yönden çıktı bu olay :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,436
İsim
Oğuz
Kahkaha attım yemin ediyorum gerçi dovsem beni içeri atarlar dini yönden çıktı bu olay :D
Dini yön ne alaka. Dinden bahsetmedim ben. Türküz kadını döveriz demişsin ? Anadolu cahillerinden bahsediyorsan öyleler. Sen de o kafadasın belli ki.

Sagittarius

80+ Silver
Dini yön ne alaka. Dinden bahsetmedim ben. Türküz kadını döveriz demişsin ? Anadolu cahillerinden bahsediyorsan öyleler. Sen de o kafadasın belli ki.
Şimdi karın gidecek 10 erkekle beraber yatacak sende sessiz sessiz oturacaksan :D af edersin bu karı satmaya giriyor:D böyle bir şey yaparsa Türküz döveriz dedim :D

Ottan çöpten dövenler zaten cahil ben yukarda dediğim gibi döveriz dedim

kineist

80+
:D onlar gülsün az daha

Kadın a değer veriliyor kadının kudursa gitse seni aldatsa onu uslandirmak için döversin bence türküz şimdi bunu inkar etme :D :D
Kadın seni aldatırsa gider boşarsın bu kadar basit. Neden peşinden koşarak, döverek uslandırmaya uğraşayım zihniyetinde o varsa her türlü yapar.
Kadın erkek fark etmez boşa geç :D
Ben kadınlardan yönetici olmaz demedim eğer kadın erkeğini yönetiyorsa (Devleti kastetmiyorum bak) gel git köle yapmışsa ona kimin patron olduğunu göstermen lazım dostum :D
Erkek evin direği, kadın evin çatısıdır. Her ikisi de görevlerini yerine getirmek zorundadır. Aile içi iktidar kavgasını da ilk defa senden duyuyorum :D Bulunduğun çevre veya ailenden dolayı buna rastladıysan bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi karın gidecek 10 erkekle beraber yatacak sende sessiz sessiz oturacaksan :D af edersin bu karı satmaya giriyor:D böyle bir şey yaparsa Türküz döveriz dedim :D

10 erkekle yatacak karıyı daha tanımadan nikah masasına oturtuyorsan bu senin sorunun dostum sonradan kadını veya dizini dövmen bir işe yaramaz :D

Sagittarius

80+ Silver
Kadın seni aldatırsa gider boşarsın bu kadar basit. Neden peşinden koşarak, döverek uslandırmaya uğraşayım zihniyetinde o varsa her türlü yapar.
Kadın erkek fark etmez boşa geç :D

Erkek evin direği, kadın evin çatısıdır. Her ikisi de görevlerini yerine getirmek zorundadır. Aile içi iktidar kavgasını da ilk defa senden duyuyorum :D Bulunduğun çevre veya ailenden dolayı buna rastladıysan bilemem.
Çok rastladım ben kocaları olsam elime alırdım

Önce o sinirle (kendim için) ben döverdim sonra Boşardım ne bilim ben medeni olamadım :D :D

kineist

80+
Çok rastladım ben kocaları olsam elime alırdım

Önce o sinirle (kendim için) ben döverdim sonra Boşardım ne bilim ben medeni olamadım :D :D
Sonra kadın gider darp raporu alır şikayetçi olur haklıyken haksız duruma düşersin :D üstüne tazminat ve nafaka ödemek zorunda kalırsın. Sonra o kadın onu başka erkeklerle yer sen hapisteyken :D

Sagittarius

80+ Silver
Sonra kadın gider darp raporu alır şikayetçi olur haklıyken haksız duruma düşersin :D üstüne tazminat ve nafaka ödemek zorunda kalırsın. Sonra o kadın onu başka erkeklerle yer sen hapisteyken :D
Valla nakadar katılırsiniz bilmem ama kadın hakları denilen haklar gereğinden fazla ve suistimale açık tamam darp etsem sonrasında haklısın ama
"Hakları gereğinden fazla + Suistimale açık" bunu devletin düzenlemesi lazım bence

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,436
İsim
Oğuz

Yine dövemessin. Boşarsın, ona daha iyi ders olur en azından pişmanlık yaşar. Dövdüğünde, iyiki de aldatmışım der, üzerine de sen hapise girersin.

kineist

80+
Valla nakadar katılırsiniz bilmem ama kadın hakları denilen haklar gereğinden fazla ve suistimale açık tamam darp etsem sonrasında haklısın ama
"Hakları gereğinden fazla + Suistimale açık" bunu devletin düzenlemesi lazım bence
Özgüvenli olacaksın. Aldatılma korkusu yaşadığın bir kadınla evlenmeyeceksin. Diyelim ki aldatıldın, o zaman açacaksın boşanma davasını nafaka falan bir cacık alamadan sap gibi kalacak sen de önündeki maçlara bakacaksın. İşte medeni olursan aklınla düşünür olaydan en az zararla kurtulursun.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Tanrı zamanda ve mekandan muaftır. Diye bir söz var bilirmisin yani sen Allah i aradığında onu ne zamanda nede mekanda bulursun inanırsan inanırsın orası senin kararın zorla iman olmaz bir sürü din var birini sever iman edersin neyi kabul ediyorsan onu seçersin bunun başka bir insanda ne + si ne - var size kalmış yani sana öyle böyle şeyler anlatıp Müslüman yaptığımı düşün bunun bana bir etkisi yok olan sana iyi geceler
Diyorum ya. Tanrı kelimesi çok yanlış anlaşılıyor.

Sen inanmak istediğin Tanrı'yı beyninde canlandırıyorsun ve benide kendi inandığına inandırmaya çalışıyorsun.

Ben gerçekte olan olaylar sonucu Tanrı ismini anlamlandırmaya çalışıyorum.
Etrafına bakmayacak ve mantıkla hareket etmeyecek güçte misin?

Sagittarius

80+ Silver
Özgüvenli olacaksın. Aldatılma korkusu yaşadığın bir kadınla evlenmeyeceksin. Diyelim ki aldatıldın, o zaman açacaksın boşanma davasını nafaka falan bir cacık alamadan sap gibi kalacak sen de önündeki maçlara bakacaksın. İşte medeni olursan aklınla düşünür olaydan en az zararla kurtulursun.
Şu "Medeniyet" i bana açıklayın şöyle garip garip şeyler demeyin ama

Diyorum ya. Tanrı kelimesi çok yanlış anlaşılıyor.

Sen inanmak istediğin Tanrı'yı beyninde canlandırıyorsun ve benide kendi inandığına inandırmaya çalışıyorsun.

Ben gerçekte olan olaylar sonucu Tanrı ismini anlamlandırmaya çalışıyorum.
Etrafına bakmayacak ve mantıkla hareket etmeyecek güçte misin?
Ben sana inan demedim :D herkesin inancı kendine orda demek istediğim ben seni müslüman yapmış olsan bana yararı zararı yok seçim senin ister deist ister agnostik ol beni bağlamaz

O sonda cumlen alay eder şekilde dediysen
Mantıklı düşündüm zaman ben inancımda kalmanyı doğru buluyorum ve felfesefe yapma şurada ve cidden hoş değil
Ben Tanrı yı beynimde canlandırmıyorum sen canlandırıyor olabilirsin beni ilgilendirmez nedersen de dalga geç ama ben inandığım inançta sana ceza veya hüküm vermek bana düşmez o "Beyninde canlandırdığın" Tanrı nin sana vereceği hüküm

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Şu "Medeniyet" i bana açıklayın şöyle garip garip şeyler demeyin ama

Ben sana inan demedim :D herkesin inancı kendine orda demek istediğim ben seni müslüman yapmış olsan bana yararı zararı yok seçim senin ister deist ister agnostik ol beni bağlamaz

O sonda cumlen alay eder şekilde dediysen
Mantıklı düşündüm zaman ben inancımda kalmanyı doğru buluyorum ve felfesefe yapma şurada ve cidden hoş değil
Ben Tanrı yı beynimde canlandırmıyorum sen canlandırıyor olabilirsin beni ilgilendirmez nedersen de dalga geç ama ben inandığım inançta sana ceza veya hüküm vermek bana düşmez o "Beyninde canlandırdığın" Tanrı nin sana vereceği hüküm
Benim Düşündüğüm Tanrı kavramı kimseyi cezalandırmıyor.
Aslında herkes kendini özel olmasını keşfedebilir nitelikte.
Senin bile vücutunun içinde evren olduğunu, o evrende canlılar yaşadığını farketmiyorsan yada anlamaya çalışmak istemiyorsan senin beynin yıkanmış demektir arkadaşım.

Din Bilim felsefe bir yere kadar ama ortada Mantık var.

Son düzenleme:
Top Bottom