Wardom
80+
Aynı satıcı zaten komisyon farkına göre koymuş olabilir.
Aynı satıcı zaten komisyon farkına göre koymuş olabilir.
Aslında ikiside aynı işlemci ve benim bilgisayarımın değerleri bunlar.Hocam attığınız değerlerde bir sıkıntı var birinde 197 w güç çekerken diğerinde 124 w arada devasa fark var birinde boostlanmamış işlemci nereden referans aldınız bilmiyorum ama .
120mm sıvı soğutma miAynen öyle,
Hocam şimdi benim işlemci bu anakartta gerçekten çok tuhaf çalışıyor (Asus h510m k) bu nasıl mümkün olabilir?120mm sıvı soğutma mi
Farkettim fakat değerler çok ilginç 4.4 ghz çıkabilen bi işlemci sıcaklık dolayısıyla 3.6 damı çalışıyor yani bir gariplik var gibi duruyor .Aslında ikiside aynı işlemci ve benim bilgisayarımın değerleri bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farkettinmi bilmiyorum ama teamwiever ile bağlanıp bu testi yapmıştım. İmzadaki 1. Sistem bu.
t6 ya ithafen attığınızı varsaydım biran inceleyince farkettimHocam şimdi benim işlemci bu anakartta gerçekten çok tuhaf çalışıyor (Asus h510m k) bu nasıl mümkün olabilir?
Yani mosfet soğutması olmayan bir anakart 200w gücü verebilir mi?
Yok bende t6 yok ama onun benzeri bir kule tipi var. Çoklu çekirdek stress testinde hızın düşmesi normal. Tek çekirdekte hiç bakmadım açıkçası.Farkettim fakat değerler çok ilginç 4.4 ghz çıkabilen bi işlemci sıcaklık dolayısıyla 3.6 damı çalışıyor yani bir gariplik var gibi duruyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
t6 ya ithafen attığınızı varsaydım biran inceleyince farkettim
Stok soğutucuda stres testinde 74 derece görüyorum 1600 af de 1.5 2 senedir macun değişmedi bakalım sonuç ne olacak wraith prism ile birlikte en son mx4 sürmüştüm wraith prism ile gelen tümleşik macun iyidir umarım .Yok bende t6 yok ama onun benzeri bir kule tipi var. Çoklu çekirdek stress testinde hızın düşmesi normal. Tek çekirdekte hiç bakmadım açıkçası.
Ryzen 3 3100 stok soğutucusu ile 70 derece oluyordu üstüne çıkmıyordu.Stok soğutucuda stres testinde 74 derece görüyorum 1600 af de 1.5 2 senedir macun değişmedi bakalım sonuç ne olacak wraith prism ile birlikte en son mx4 sürmüştüm wraith prism ile gelen tümleşik macun iyidir umarım .
bir bağımlılıkrgb bir ihtiyac
Vallaha 1 senedir takılı hiç işlemciyi soğutucusu dan bile ayırmadım. Bi tozunu alırım o kadar. Oda aydan aya.Macun özelliğini yitirdi artık normal şartlarda şimdiye kadar 65 68 - 70 bile görmedim