Neler Yeni

İndi̇ri̇mli̇ Amd Wrai̇th Pri̇sm

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Caner Kuşçu
fark ettim şimdi fiyat artmış ben atarken 239 TL Fiyatı Vardı

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hocam attığınız değerlerde bir sıkıntı var birinde 197 w güç çekerken diğerinde 124 w arada devasa fark var birinde boostlanmamış işlemci nereden referans aldınız bilmiyorum ama .
Aslında ikiside aynı işlemci ve benim bilgisayarımın değerleri bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farkettinmi bilmiyorum ama teamwiever ile bağlanıp bu testi yapmıştım. İmzadaki 1. Sistem bu.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
120mm sıvı soğutma mi
Hocam şimdi benim işlemci bu anakartta gerçekten çok tuhaf çalışıyor (Asus h510m k) bu nasıl mümkün olabilir?

Yani mosfet soğutması olmayan bir anakart 200w gücü verebilir mi?

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Aslında ikiside aynı işlemci ve benim bilgisayarımın değerleri bunlar.

Farkettinmi bilmiyorum ama teamwiever ile bağlanıp bu testi yapmıştım. İmzadaki 1. Sistem bu.
Farkettim fakat değerler çok ilginç 4.4 ghz çıkabilen bi işlemci sıcaklık dolayısıyla 3.6 damı çalışıyor yani bir gariplik var gibi duruyor .

Hocam şimdi benim işlemci bu anakartta gerçekten çok tuhaf çalışıyor (Asus h510m k) bu nasıl mümkün olabilir?

Yani mosfet soğutması olmayan bir anakart 200w gücü verebilir mi?
t6 ya ithafen attığınızı varsaydım biran :D inceleyince farkettim

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Farkettim fakat değerler çok ilginç 4.4 ghz çıkabilen bi işlemci sıcaklık dolayısıyla 3.6 damı çalışıyor yani bir gariplik var gibi duruyor .

t6 ya ithafen attığınızı varsaydım biran :D inceleyince farkettim
Yok bende t6 yok ama onun benzeri bir kule tipi var. Çoklu çekirdek stress testinde hızın düşmesi normal. Tek çekirdekte hiç bakmadım açıkçası.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Yok bende t6 yok ama onun benzeri bir kule tipi var. Çoklu çekirdek stress testinde hızın düşmesi normal. Tek çekirdekte hiç bakmadım açıkçası.
Stok soğutucuda stres testinde 74 derece görüyorum 1600 af de 1.5 2 senedir macun değişmedi bakalım sonuç ne olacak wraith prism ile birlikte en son mx4 sürmüştüm wraith prism ile gelen tümleşik macun iyidir umarım .

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Stok soğutucuda stres testinde 74 derece görüyorum 1600 af de 1.5 2 senedir macun değişmedi bakalım sonuç ne olacak wraith prism ile birlikte en son mx4 sürmüştüm wraith prism ile gelen tümleşik macun iyidir umarım .
Ryzen 3 3100 stok soğutucusu ile 70 derece oluyordu üstüne çıkmıyordu.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Macun özelliğini yitirdi artık normal şartlarda şimdiye kadar 65 68 - 70 bile görmedim
Vallaha 1 senedir takılı hiç işlemciyi soğutucusu dan bile ayırmadım. Bi tozunu alırım o kadar. Oda aydan aya.

Yani macun iyi iken değerlerim bunlardı şimdi hiç test etmedim.

Top Bottom