ssd kronik sorunlu4500tl ye i3 10100f Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu sistem alınır mı? ekran kartı ısınırmı
ramlari crucial ballistix almanızı öneririm4500tl ye i3 10100f Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu sistem alınır mı? ekran kartı ısınırmı
alınır4500tl ye i3 10100f Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu sistem alınır mı? ekran kartı ısınırmı
hayır hocam ssd ve ramde değişiklik yapılması gerekiyor ssd kronik sorunlu ve ballistix varken patriot ram alınmazalınır
Kioxia nın 240GB ssd olurmussd kronik sorunlu
haklısınız ben o fiyata işlemci ve ekran kartı alınır manasında söyledimhayır hocam ssd ve ramde değişiklik yapılması gerekiyor ssd kronik sorunlu ve ballistix varken patriot ram alınmaz
o markayı bilmiyorum hocam en iyisi patriot burst 240gb ssd almanızKioxia nın 240GB ssd olurmu
hocam bence crucial ballistix ram alın o markanın kaliteli olduğnu biliyorum sadeceAdata xpg nin remleri olurmı
Peki ssdhocam bence crucial ballistix ram alın o markanın kaliteli olduğnu biliyorum sadece