i5 10400f Sıcaklık Normalmi?

8 senedir çalıştığım şirkette belki de o kadar zamanda sadece 20 kere kapanmış bilgisayarlar var. Takır takır çalışıyorlar. Sorun olacağını zannetmiyorum.
Önceki işlemcilere bakarsan onlar tank gibi yeni nesiller çıtkırıldım gibi bişey biraz :D

Önceki işlemcilere bakarsan onlar tank gibi yeni nesiller çıtkırıldım gibi bişey biraz :D
Orası öyle tabi ama diğer arkadaşların da dediği gibi yükte çok yüksek sıcaklık olmuyorsa bence açık kalmasının bir sakıncası yok :)

Orası öyle tabi ama diğer arkadaşların da dediği gibi yükte çok yüksek sıcaklık olmuyorsa bence açık kalmasının bir sakıncası yok :)
Herkese teşşekür ederim. Değerli bilgilerinizi paylastığınız ve içimi rahatlattığınız için. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Normal

Sıcaklık değerleri çok iyi bence

FPU açık mıydı?

FPU açıksa ve sıcaklıkları farklı programlar da aynı gösteriyorsa gayet iyi.
FPU açık. Ayrıca hem aida64te hemde dragon centerda aynı gösteriyordu. 1 derece fark oluyordu bazen
Post automatically merged:

Ba
FPU açık mıydı?

FPU açıksa ve sıcaklıkları farklı programlar da aynı gösteriyorsa gayet iyi.
Bana kasanın hava akısının iyi olmadıgını söylemişlerdi eğer kötü bi hava akısı olsaydı bu sıcaklıklar olmazdı sanırım?

pc yi kapat biraz soğusun stok soğutucu kullanıyorsan artık soğutucu blok iyice ısınmıştır 35 40 dereceye gelmişti pc yi kapat 1-2 saat soğusun
1618253904446.png

Pcyi daha yeni açtım. Yaklaşık 10 derece fark etti :D

Sürekli kullanımda sıkıntı çıkarmaz yorulmaz ömrüde kısalmaz benim pc de neredeyse 2-3 haftadır hiç dinlenmeden çalışıyor sıkıntı çıkmaz merak etmeyin :D
1618253957160.png

Bu şekilde sürekli bir kullanımda. Belki bazen Kullanım yüzdesi %30 %35lere kadar çıkıcak ama ortalaması bu şekilde kullanım.

1618254061544.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri