- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis bu baya pislenmis ya anlar mısın şöyle çektim deKASA nın içini çekermisin resmini
Mesaj otomatik birleştirildi:
KASA nın içini çekermisin resmini
Reis bu baya pislenmis ya anlar mısın şöyle çektim deKASA nın içini çekermisin resmini
KASA nın içini çekermisin resmini
Nasıl bir soğutucu var diye bakacaktım.Reis bu baya pislenmis ya anlar mısın şöyle çektim de
Attım da gelmedi galiba bir saniyeNasıl bir soğutucu var diye bakacaktım.
Nasıl bir soğutucu var diye bakacaktım.
Attım bir de ben temizliğini nasıl yapayim sac kurutma makinesiyleiNasıl bir soğutucu var diye bakacaktım.
Tamam teşekkürler peki bu sıcaklık sıkıntı çıkarmaz değil mi5 dakikalık yaptıysanız zarar olacağını sanmıyorum da bir dahakine yapmayın. Öncelikle gerekli soğutmaları sağlayın, öyle yapın. Her ne kadar işlemci zor yanan bir parça olsa da aşırı yüklenme, işlemcinize zarar verebilir.
Ara sıra 90in üzerine de çıkıyor ama nadir o sorun oluşturur mu pekiŞu anlık hayır, 90 derece üzerine çıkarsa sorun oluşturur %100'e ulaştığında otomatik olarak kendisini kapatıyor. Sıcaklık uzun süre böyle devam ederse kasanıza soğutma sistemi de ekleyin derim ve işe öncelikle de işlemcinin stok fanını değiştirmekle başlayabilirsiniz. Stok fan uzun süre dayanmaz maalesef.
Hocam tabi temizliği soğuk mod ile yapabilirsiniz ama kule tipi bir soğutucu almalısınız.Attım da gelmedi galiba bir saniye
Attım bir de ben temizliğini nasıl yapayim sac kurutma makinesiylei
Tamam teşekkürler peki bu sıcaklık sıkıntı çıkarmaz değil mi
Kule tipi soğutucu için ucuz bir fiyat var mıdırHocam tabi temizliği soğuk mod ile yapabilirsiniz ama kule tipi bir soğutucu almalısınız.
Bütçenize göre bakabilirim.Kule tipi soğutucu için ucuz bir fiyat var mıdır
Ara sıra 90in üzerine de çıkıyor ama nadir o sorun oluşturur mu peki
Stok fanı mi değiştireyim yoksa kule tipiii alayım hangisi mantıklı ve ortalama fiyatları nedirOyundan oyuna göre değişir de siz bence elinizi çabuk tutun ve stok fanı değiştirin. Pervaneniz varsa kasaya pervane tutabilirsiniz. Kasayı soğutmak için işe yarıyordu ve eski sistemim aşırı ısındığı için bu yolu kullanıyordum. 5-6 derece de olsa sıcaklığa etki ediyordu.
Yani fiyatları bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama ucuzundan bakarsanız sevinirimBütçenize göre bakabilirim.
Tamam bir de kasayı soğuk modda saç kurutma makinesiyle temizlesem sıkıntı olur muEğer bütçeniz yeterse hem stok fanı değiştirin hem de kule tipi soğutma yapın.
Olmaz.Tamam bir de kasayı soğuk modda saç kurutma makinesiyle temizlesem sıkıntı olur mu