trayın satıcısı önemlitray 5150 tl aradaki fark değermi?
trayın satıcısı önemlitray 5150 tl aradaki fark değermi?
2. elde 4k ya sadece o ilan vardı ama ondan vazgeçtim kullanan kişi civa tipi macun kullanmış işlemcinin üzerinde benek benek siyah izler kalmış içimede pek sinmedi birde çoğu kişi 13400f daha mantıklı diyor anakartım o.c desteklemiyor o yüzden 12600k nın performansını göremicem anlamı yok hemde sıfır 13400f almak daha sağlıklı olacak12600k daha iyi.
trayın satıcısı önemli
satıcı da sıkıntı yok kalanı tercih meselesi ben al-sat yapıyorum kutulu olsun isterdim. kullanacak olsam 500 tl 500 tldir tray alırdım2. elde 4k ya sadece o ilan vardı ama ondan vazgeçtim kullanan kişi civa tipi macun kullanmış işlemcinin üzerinde benek benek siyah izler kalmış içimede pek sinmedi birde çoğu kişi 13400f daha mantıklı diyor anakartım o.c desteklemiyor o yüzden 12600k nın performansını göremicem anlamı yok hemde sıfır 13400f almak daha sağlıklı olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
al sat için almıcam kullanmak için alıcam ama ileride illaki satma durumu olur yani o yüzden sordumsatıcı da sıkıntı yok kalanı tercih meselesi ben al-sat yapıyorum kutulu olsun isterdim. kullanacak olsam 500 tl 500 tldir tray alırdım
2. elde 12600k başka uyguna bulamadım birde sizinde dediğiniz gibi o.c yapma ihtimalim yok stok hallerinde aralarında 13400f ile 10fps var yok o yüzden gerek yok sıfır 13400f almayı düşünüyorum12600K almanı öneririm. Tabi bütçe meselesi. Öyle arasında dağlar kadar fark yok. Ama anakart Z serisi değil. İşlemciyi OC falan yapamazsın. Bende de 12600K var. Thermalright'ın tek fanlı modelini kullanıyorum. Ona rağmen 76 dereceyi kesinlikle geçmiyor. Anakart alırsın ileride indirimde Z serisi. Keyfine bakarsın. Aynı ekran kartı Aynı işlemci var. Ramler 32GB ve anakartım daha güncel bir anakart. CS Medium ayarlarda Mirage haritasında ortalama 300 Fps alıyorum. Tabi ki çözünürlüğüm 1280x960. Full HD yapında 220 250 arası geziyor. Eskiden kalma alışkanlık olduğu için düşük çözünürlükte oyun daha akıcı ve profesyonel geliyor.
Bende B serisi üst anakart kullanıyorum. Ama OC ye gerek duymadım bu zamana kadar. Evet dediğin gibi sıfır işlemci al kafan rahat olsun. Büyük ihtimal o 12600k Tray işlemci bendeki gibi.2. elde 12600k başka uyguna bulamadım birde sizinde dediğiniz gibi o.c yapma ihtimalim yok stok hallerinde aralarında 13400f ile 10fps var yok o yüzden gerek yok sıfır 13400f almayı düşünüyorum
yok kutusu fanı var satan kişide ama üstünde izler kalmış civa macundan birde baya bir temal macun izi var silmesine rağmen içime yatmadı dediğim gibi.Bende B serisi üst anakart kullanıyorum. Ama OC ye gerek duymadım bu zamana kadar. Evet dediğin gibi sıfır işlemci al kafan rahat olsun. Büyük ihtimal o 12600k Tray işlemci bendeki gibi.
ben tray aldım sıvı sogutma var diye stok falan bunları kutarmazsıfır 13400f almayı düşünüyorum şuan tray mi alsam kutulu fanlımı alsam bilemedim arada 600 lira civarı fark var
ben eski işlemciyi kutusuz fansız sattım zaten kutu fanı kullanan yokileride satarsam fan kutu artı olur o yüzden değermi diye düşündüm