- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya ustacım ilerde ne yapayım ben ben 3-4 ay oynucam hevesim kaçacak zaten kendim biliyorum o yüzden pek bi sorun olmaz ha sorun mu oldu giderim bitane daha alırım bu pc de durur veririm kardeşime falan yani.Sence de mantıklı değil mi 10 Kasımı bekleyeyim Ozaman bakalım çıkacak mı daha iyi sistem ama eğer daha iyi sistem çıkmayıp bu sistem de stokta kalmazsa faturasını foruma keserim :dddHocam anakartın manyak olsun... anakartta işlemci yükseltemeyeceksin sorun orda. Yoksa anakartın performansına etkisi yoka yakın. İleri dönük plan yapıyorsan daha güncel bir soket tercih etmeni tavsiye ederim.
Vatanda da direkt hiçbir yetkiliyle görüşmemeni öneririm, bildiğini de unutursun. 9/10 yetersiz veya yanlış bilgi sağlar çalışanlar, iyi bilgili bir çalışana denk gelmen çok zor. Sorun neyse forumda sor veya internette araştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
40.800₺ lik olanı mı aldınız?2 sene kullanırım ve GTA5 ve valo gibi oyunları oynayacağını söylediğin için söyledim ben yoksa senin kararın alıp almamak.
Anakart manyak olsa da bir dahaki nesil işlemcilerin o anakarta gelmezse çokta faydası olmayacak.
Bugün vatandan 7500F olan sistemi bir tanıdığıma aldık sırf intel işlemci olmaması istediği için çünkü ölü soket işe yaramaz işlemci ısınır falan diye diye insanları intelden soğuttular.
Dediğim gibi eğer bu bahsettiğin oyunları 2 sene oynayacaksan inan bu kadar yüksek bir sisteme gerek yok. 2 sene sonra yükseltirim diyorsan AMD işlemcili sistemlere bakmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
E kanka bu sistem varken o sistemi almak yanlış anlama aptallık değil mi? Arada dağlar kadar fark var kalite açısından.2 sene kullanırım ve GTA5 ve valo gibi oyunları oynayacağını söylediğin için söyledim ben yoksa senin kararın alıp almamak.
Anakart manyak olsa da bir dahaki nesil işlemcilerin o anakarta gelmezse çokta faydası olmayacak.
Bugün vatandan 7500F olan sistemi bir tanıdığıma aldık sırf intel işlemci olmaması istediği için çünkü ölü soket işe yaramaz işlemci ısınır falan diye diye insanları intelden soğuttular.
Dediğim gibi eğer bu bahsettiğin oyunları 2 sene oynayacaksan inan bu kadar yüksek bir sisteme gerek yok. 2 sene sonra yükseltirim diyorsan AMD işlemcili sistemlere bakmanı öneririm.