4060fetişlidinazor
80+ Bronze
kardeşim darboğaz falan yapmaz sağlamolurmu olmazmı anlamadim
kardeşim darboğaz falan yapmaz sağlamolurmu olmazmı anlamadim
Hala konuşuyor bak yaarkadaş ağır troll engelledim ilgilenmeye lüzum yok bilgisayardan anlamayan adamları bu foruma almamak lazım
olur.olurmu olmazmı anlamadim
la gardaşım yapmaz darboğaz falani9 demedimki i7 dedim
evet işte ondan bahsediyoruz. i9 9900k rtx2080 de darboğaz yapar. senin işlemci daha düşük olduğu için işlemcin %20 ile 30 arasında darboğaz yapar.i9 demedimki i7 dedim
pekiya bu sistemi alsam bir sorun olurmuevet işte ondan bahsediyoruz. i9 9900k rtx2080 de darboğaz yapar. senin işlemci daha düşük olduğu için işlemcin %20 ile 30 arasında darboğaz yapar.
kardeşim ti veya super değilse 9700k da sorun olmaz amd fanboylarına denk geldi konunpekiya bu sistemi alsam bir sorun olurmu
o sistemi alma. işlemci ve anakart elinde patlar. ileride satamazsın veya çok ucuza satarsın. zaten darboğazdan oyunu rahat oynayamicaksın.pekiya bu sistemi alsam bir sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya ronradan anakart ve işlemciyi değiştirsem
Test videolarına bakacak olursak işlemci %100 kullanıyor çoğu zaman, ekran kartı ise %90'larda falan, darboğaz oluyor yani.o cahil arkadaş bişeyler yazıyor mu bilmem ama 2080 ile 9700k da darboğazın d si mevcut olmaz