mortemeyn 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1,414 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 XMP kapalı takılıyorum bugün hiç almadım. i9-14900K larda var bu sorun galiba umarım giderilir. Şimdilik böyle devam edicem sonra yavaş yavaş elle ayarlıycam. Zaten bi 64GB daha takıcam.
XMP kapalı takılıyorum bugün hiç almadım. i9-14900K larda var bu sorun galiba umarım giderilir. Şimdilik böyle devam edicem sonra yavaş yavaş elle ayarlıycam. Zaten bi 64GB daha takıcam.
hountybunter 80+ Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 88 25 Şubat 2024 #28 XMP güzel fikir, ram kontrolcüsü işlemcide olduğu için mantıklı. Düşünerek yaptıysanız tebrik ediyorum.
XMP güzel fikir, ram kontrolcüsü işlemcide olduğu için mantıklı. Düşünerek yaptıysanız tebrik ediyorum.
mortemeyn 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1,414 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 hountybunter yazmış: XMP güzel fikir, ram kontrolcüsü işlemcide olduğu için mantıklı. Düşünerek yaptıysanız tebrik ediyorum. Devamı için tıklayın... Bir forumda biri yardımcı oldu. Yabancı bir forumda da biri 5600 ile demiş bakalım biraz böyle devam sonra onu deniycem.
hountybunter yazmış: XMP güzel fikir, ram kontrolcüsü işlemcide olduğu için mantıklı. Düşünerek yaptıysanız tebrik ediyorum. Devamı için tıklayın... Bir forumda biri yardımcı oldu. Yabancı bir forumda da biri 5600 ile demiş bakalım biraz böyle devam sonra onu deniycem.