Neler Yeni

İade talebine değişim isteyebilirmiyim

Fatiho7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Yağmurda şimşek yüzünden modemin yanmıştı garantiye gönderdim penta servisi iade mesajı atmış ama geçen sene aldığım fiyata bu sene tekrar aynı modemden alma şansım yok değişim talebinde nasıl bulunabilirim ?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Firma ile görüş durumu anlat . Enflasyon farkı diye birsey var . Kabul etmezlerse thhye başvur.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
kabul etmezler büyük ihtimal. thh başvur

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Thh ye başvur eğer ürün elimizde falan yok derlerse ürünün günümizde ne kadar satıldığınıda söyle görsellerle destekle vatandan samsung 970 evo almıştık 2. Senede arızalandı satın aldığınız tutarı iade edicez dediler thh ye başvurdum bilirkişi cihazın günümüzdeki tutarını belirtti o tutar hesabıma yatırıldı hemde avukatımda benim aldığım para kadar para kazandı win win

Fatiho7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönderdikleri maile cevap olarak iade değil değişim istiyorum aynı ürün stoğu yoksa muadil cihazla değişim istiyorum diye

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Aynı durum amazonda basıma geldı 1500e aldıgım asus marka anakart perte cıktı serviste, servis para iadesi verdi degısımı kabul etmedı amazonla kavga dövüş değişim aldım ürünü aldıgımda 5500tl idi fiyatın 4 binini ödedim alırken sonra geri iade ettiler

Top Bottom