Neler Yeni

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

En İyi Cevap
1
Bilmiyorum ama testasteron hormonu alsan, düzelebilir misin peki? Bu hormonu alırsan, hetero olabilirsin diye düşünüyorum. Bunu bir doktora vs. danışmanı öneririm. Birde Ehl-i Sünnet, ilim sahibi birine sormanı öneririm böyle bir yöntem var ise caiz midir diye.
Teşekkürler hocam sayenizde bu sene men's physique kategorisinde yarışlara katılacağım umarım IFBB PRO CARD alabilirim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yanıtları okurken bu kadar yobazlık sonucunda dayanamadım gerçekten normalde sonuna kadar okurdum ama dayanamadım.
İsterse erkeğe isterse kadına ilgi duyar size ne la dalyaraklar kendinizden olmayanı öcü görmek gerçek hastalıktır. Yaratılış kanunları gereği eşcinselliğin normal olmadığını düşünüyorum ancak birisi eşcinsel olsun olmasın o kişi insandır. Yarak kürek yorumlarınızı kendinize saklayın, bu arada bu konuda yobazca yorum yapan herhangi birisinin Avrupa'ya ya da Amerika'ya gittiğini duyarsam sizi bu sslerinizle deport ettiririm oradan :)

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sanırım sorunun kaynağı topuk kanı vs. aşısı bebekken yapılan. Cıva içeriyorlar. Lezbiyen ve gay olmaya sebebiyet verdiğine dair bazı şeyler gördüm. Zaten Yeni Dünya Düzeni için dayatılan bir şey. Otistik vs. olanlar da var.
bi aşı yaptı erkek SİFMEK istemeye başladı. Bütün cahil argumanlarını ve net bir kanıt icermeyen analojiler vs sende toplanmıs.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Merhaba, bu biraz iç dökme konusu biraz soru konusu vs.
Öncelikle bir şey söylemek istiyorum. Biliyorum dalga geçenler olacaktır, sapık, sapkın olarak tanımlayanlar olacaktır. Ama önemli değil. Takmıyorum pek.
Kendimi gay olarak tanımlıyorum.
Şimdi ben uzun zamandır kendimi bastırıyordum. Baya uzun zamandır. Bu içten içe beni yordu. Cidden yordu. Şu an majör depresyon hastasıyım. Tabii ki tek bu neden olmadı, benim depresyonum bir paket; genetik, mizaç, sosyal olaylar vs. Bir de bu.
2 kere intihar girişiminde bulundum.
Neyse, bu durumu psikiyatristim ile paylaştım ve normal olduğunu, bir hastalık veya düzeltilmesi gereken bir şey olmadığını söyledi. Bundan sonra araştırmalar yaptım. Dönüşüm terapisi buldum. Fakat bunun baya zararlı olduğunu öğrendim. Yani aslında dönüşüm olmadığını sadece kişiyi bastıran bir uygulama olduğunu öğrendim.
Depresyon sebebiyle sonunda ailem psikolog masrafını karşılamaya OK oldu. Psikoloğu da aynı şekil bunun normal olduğunu söyledi. Cinsel kimlik bozukluğu diye bir şey var ,yok değil ama (biraz konuştuk) benimkinin doğuştan gibi göründüğünü söyledi. Psikoloğumla depresyon tedavisine başladım. Kendimi kabul etmeye, olduğum halimi sevmeye yönelik bir gidişat var. Eskiden eşcinselliğe karşıydım da. Toplumsal normlar doğrultusunda gelişen içsel bir karşıtlık durumu vardı. O da bitti.

Abi ben artık kendimi bastırmıyorum. Yani bir dönemden itibaren bu böyle oldu artık. Zaten tanıştığım bir çocuk vardı. Onla şu an sevgiliyiz. Bu durumu da psikolog sayesinde sağladım. Ve size şu kadar söyleyeyim, aşırı rahatladım. İçimdeki iç sıkıntısı azaldı. Anksiyete azaldı. Depresyon nüksetme sıklığı azaldı. Haftada 3 4 kere epizod (nöbet) geçiriyordum. Şimdi 1 aydır nöbet geçirmiyorum. İntihar düşüncelerim azaldı, baya azaldı ,yok gibi, artık sadece düşünce olarak var. Bu düşünceler de tek tük. Sanki yıllarca prangalara vuruldum da çözülmüş gibiyim. Ayrıca duygularım bastırılmış olarak büyüdüm. O da geçti. Artık sevgi, üzüntü vs. hissedebiliyorum.

Şimdi biri bana tedavi ol ya da kendini bastır derse ona diyeceğim şey şu olur, kolaysa sen bastır. Yani bu durum o kadar kolay değil. Artık her gece intiharı düşünmekten yoruldum. Şu an mutluyum, sağlıklıyım. Bu durumu bozmaya niyetim yok.

Sadece içimi dökmek istedim ve şu soruyu sormak istiyorum: "Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?"
Cinsel davranışlar tamamen çevre ile ilgilidir. Doktordan bilgi.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ensar ÖZDEN
Caner'im,
Şurada en fazla yaşayacağımız 70 sene ömür. Ömrünü o ya da bunun dediklerine göre değil, sen nasıl arzu ediyorsan öyle yaşa. İnsanlar kendinden olmayanları dışlama hususunda acımasız olabiliyorlar. Girdiğin yol; kolay bir yol değil. Sağlam irade ve iyi bir mental sağlık gerekiyor. Güçlü ol. İnsanların olumsuz yorumlarına takılma. Umarım çok mutlu olursun. Seviliyorsun.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Gerçekten adına sevindim caner. Bu konuya her ne kadar herkes gözünün ucuyla baksada, toplum tarafından kötü gözle bakılsa da, senin bunu kabullenmen ve devamını seni pozitif şekilde etkileyecek sekilde getirmen seni bu kötü düşüncelerden arındıracaktır.
Ben açıkçası hastalık gözüyle bakıyorum bu olaya. Doğuştan karşı cinse ilgi duymayan insanların bir normali olamaz gibi bir düşüncedeyim. Kötü anlamda değil yanlış anlaşılmasın. Sonradan gay olma gibi eylemde bulunanlara da sana baktığım kadar sıcak bakmıyorum, bakamıyorum. Ama dediğim gibi ben nötr taraftayım. Kimsenin cinsel güdülerine karışmam yeterki bana rahatsızlık vermesin. Yolun açık olsun dostum. Umarım geri kalan hayatında mutlu olursun.

Son düzenleme:

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Dışarıda göz zevkimin , evimin içinde huzurumun içine etmediğiniz ve kendi hayatınızı kendinize sakladığınız sürece hiç bir sorun yok.
Ama tutup da "henüz gelişimini" tamamlamamış bir çocuğa eş cinselliği, kendi hayatını anlatarak "Özendirmeye" çalışır, protesto adı altında sokakta saçma sapan davranış ve tutum içinde bulunursanız size karşı "Efe Bakkal" gibi davranırım.

kadinlara-su-satmayan-markete-ceza-verilmedi-837572-5.jpg

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Top Bottom