samaras00
80+ Silver
Dahası
5000 serisinde ekstra yazılım için bir şey sunulmazsa . Vram olarak 4070tisuper ideal kart ozaman
2025 ocak ayında çıkacağı söyleniyor.AMD tarafını pek takip etmiyorum 8000 serisi ne zaman çıkacak veya çıktı mı?
Yani İnsanlar marka bağımlısı Olduğu sürece böyle devam edecek Sadece GPU'da değil her şeyde böyle mesela 10K'lık Telefonda bile artık 120hz varken iPhone 16 (tüm düz iPhone serisinde) Hayla 60hz var aynı şekilde Xbox one S'de bile 120hz varken Sony anca PS 5'te getirdi bu özelliği Yani Her zaman En iyi markalar Cimridir ama pahalıdır.VRAM'ler beklediğimden çok daha az 50 serisi çıkıyor ve hala 8,12 GB. VRAM'lerden bahsediyoruz. Arada çok fazla fiyat farkı olursa 40 serisi toplamak daha mantıklı olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce 2025 yılında AMD mi Nvidia ekran kartlı sistem toplamak mantıklı olacak?
50 serisi çok pahalı olacağı için ve bu VRAM'lere bakarak alınacağını düşünmüyorum. Sizce 2025'te AMD öne geçer mi?2025 ocak ayında çıkacağı söyleniyor.
2025'te ortalama 60 binlik sistem toplamayı düşünüyorum. 50 serisini görünce şahsen AMD alacağım gibi duruyor.Yani İnsanlar marka bağımlısı Olduğu sürece böyle devam edecek Sadece GPU'da değil her şeyde böyle mesela 10K'lık Telefonda bile artık 120hz varken iPhone 16 (tüm düz iPhone serisinde) Hayla 60hz var aynı şekilde Xbox one S'de bile 120hz varken Sony anca PS 5'te getirdi bu özelliği Yani Her zaman En iyi markalar Cimridir ama pahalıdır.
Bu durumda aynı şekil AMD insanlar çok tercih etmediği için bol Vram'li F/P kartlar çıkarırken eski kartlara bile kendi FSR3 vs. Getirirken NVDİA hem 8GB gibi Rezil Bir VRAM veriyor Hem aşırı pahalı hemde DLLS 3 gibi şeyleri Eski Kartlarına getirmiyor yani yeni kartlarını almaya zorluyor Kimse harekete geçmediği sürece böyle olacak
AMD öne geçmez ve nvidia kadar iyi fps veren kartlar yapmayacak. VRAM ve fiyat avantajı olacağı için AMD almak mantıklı olur 2025de.50 serisi çok pahalı olacağı için ve bu VRAM'lere bakarak alınacağını düşünmüyorum. Sizce 2025'te AMD öne geçer mi?
5060 alıyosun ve 8 gb 128 bit olacak yazık cidden..VRAM'ler beklediğimden çok daha az 50 serisi çıkıyor ve hala 8,12 GB. VRAM'lerden bahsediyoruz. Arada çok fazla fiyat farkı olursa 40 serisi toplamak daha mantıklı olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Sizce 2025 yılında AMD mi Nvidia ekran kartlı sistem toplamak mantıklı olacak?
AMD artık yüksek segment kart çıkarmayacak, orta ve düşük segmente hitap edecekler.50 serisi çok pahalı olacağı için ve bu VRAM'lere bakarak alınacağını düşünmüyorum. Sizce 2025'te AMD öne geçer mi?
Hocam o zaman 2025'te sistem toplarken 50 serisi çok pahalı olacağı için, 4070s, 4080s gibi bir sistem mi yoksa amd 8000 serisi bir sistem mi toplamak mantıklı?AMD artık yüksek segment kart çıkarmayacak, orta ve düşük segmente hitap edecekler.
Hocam o zaman 2025'te sistem toplarken 50 serisi çok pahalı olacağı için, 4070s, 4080s gibi bir sistem mi yoksa amd 8000 serisi bir sistem mi toplamak mantıklı?AMD öne geçmez ve nvidia kadar iyi fps veren kartlar yapmayacak. VRAM ve fiyat avantajı olacağı için AMD almak mantıklı olur 2025de.
Yüksek segment kart cikartmayacak değil. En yüksek segment kart cikartmayacak. 5090-5080 in karşısına kart cikartmicak. Ama bizim ülkemizde zaten kaç kişi 5080-5090 düzeyinde kart alıyor. Ben şahsen 5070 ya da 8800i bekliyorum. Olmadı 4070ti süper ya da ,7900,XT alır geçerim.AMD artık yüksek segment kart çıkarmayacak, orta ve düşük segmente hitap edecekler.