İKEA MASA KULLANAN VAR MI ?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
Bu masayi almayi dusunuyorum. Masa tablasinin alt demirleri saglam gorundu o yuzden. Ben masaya 1 kasa 2 ekran koyucam o yuzden saglam masa ariyorum en kafama yatani bu oldu simdilik

bu bence küçük. kasa aşaüıda 3 monitör kullanıyorum ve çok daha büyük masaya anca yetebiliyorum

Bu tarz masalar neden bu kadar pahalı anlamıyorum. L masa tercih edebilirsiniz. 60x140 + 60x190 olacak şekilde. Marangoza söyleyerek yaptırman hem daha uyguna gelir hem de böyle küçük masaları kullanmak gibi derdin olmaz.

Marangoz dan kalın mdf kestir internet den ayak al 4 tane masanın üstünü de karbon ile kapla al sana mis gibi masa :)
Valla sana birsey diyimmi gecen masa yaptirayim dedim 2 kenarina demir olsun v.s dedim mobilyaci araciligi ile demirciyi aradik sorduk 1500 dedi sadece demire. Piyasa baya ucuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz masalar neden bu kadar pahalı anlamıyorum. L masa tercih edebilirsiniz. 60x140 + 60x190 olacak şekilde. Marangoza söyleyerek yaptırman hem daha uyguna gelir hem de böyle küçük masaları kullanmak gibi derdin olmaz.
Hocam mobilyaciyi alti demir ustu suntalam masa icin aradim. Demire 1500 dedi ustunede 500 der 2 bine yapiyor. Ve yaptigi birseyde yok.

Hocam mobilyaciyi alti demir ustu suntalam masa icin aradim. Demire 1500 dedi ustunede 500 der 2 bine yapiyor. Ve yaptigi birseyde yok.
O zaman IKEA'dan almak en mantıklısı. En azından ürünleri kaliteli oluyor.

O zaman IKEA'dan almak en mantıklısı. En azından ürünleri kaliteli oluyor.
Bak istedigim demir bu sekilde ustude suntalam sekline dedi birde habi saglam birsey yaptirsam okey yine . Bunun demirine sadece 1500 ne demek ya valla.

Ekler

• 8817450156082_1556274851442.jpg
    8817450156082_1556274851442.jpg
    16.3 KB · Hit: 68
Hocam sallanma vs. var mı tam aradığım özelliklerde güzel masaya benziyor
Yok hocam birkaç aydır kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası. O zaman kuponla beraber 350 liraya almıştım. Demir ayaklarının çerçeveleri tablasının altını çevrelediği için herhangi bir sallanma durumu da yok. Bu fiyat bandında çok kaliteli masa bulunmuyor zaten. Şu an piyasayı bilmiyorum ama ben alırken çok araştırmıştım.

Yok hocam birkaç aydır kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası. O zaman kuponla beraber 350 liraya almıştım. Demir ayaklarının çerçeveleri tablasının altını çevrelediği için herhangi bir sallanma durumu da yok. Bu fiyat bandında çok kaliteli masa bulunmuyor zaten. Şu an piyasayı bilmiyorum ama ben alırken çok araştırmıştım.
Hocam bu masayi biliyorumda 1.si ben hem kasa hem 2 ekran koyucam saglamligi konusunda suphelerim var benin kasa ve monitor baya agir birde 1 monitor daha gelecek. Birde yorumlarda sallanmalar oldugunu yazanlar gormustum ondan alamadim ben hem saglam hem sallanmayan birsey ariyorum o yuzden

Hocam bu masayi biliyorumda 1.si ben hem kasa hem 2 ekran koyucam saglamligi konusunda suphelerim var benin kasa ve monitor baya agir birde 1 monitor daha gelecek. Birde yorumlarda sallanmalar oldugunu yazanlar gormustum ondan alamadim ben hem saglam hem sallanmayan birsey ariyorum o yuzden
Ben şu an kasa ve monitör ile kullanıyorum. Bir ara çift monitör ile de kullanıyordum ama şu an kullanmıyorum. Sallanma konusunda sıkıntı yaşamadım dediğim gibi. Sadece öneriydi karar sizin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,402
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri