Valla fiyatları görünce ben de böyle yapmıştımMarangoz dan kalın mdf kestir internet den ayak al 4 tane masanın üstünü de karbon ile kapla al sana mis gibi masa
Valla sana birsey diyimmi gecen masa yaptirayim dedim 2 kenarina demir olsun v.s dedim mobilyaci araciligi ile demirciyi aradik sorduk 1500 dedi sadece demire. Piyasa baya ucuyorMarangoz dan kalın mdf kestir internet den ayak al 4 tane masanın üstünü de karbon ile kapla al sana mis gibi masa
Hocam mobilyaciyi alti demir ustu suntalam masa icin aradim. Demire 1500 dedi ustunede 500 der 2 bine yapiyor. Ve yaptigi birseyde yok.Bu tarz masalar neden bu kadar pahalı anlamıyorum. L masa tercih edebilirsiniz. 60x140 + 60x190 olacak şekilde. Marangoza söyleyerek yaptırman hem daha uyguna gelir hem de böyle küçük masaları kullanmak gibi derdin olmaz.
O zaman IKEA'dan almak en mantıklısı. En azından ürünleri kaliteli oluyor.Hocam mobilyaciyi alti demir ustu suntalam masa icin aradim. Demire 1500 dedi ustunede 500 der 2 bine yapiyor. Ve yaptigi birseyde yok.
Bak istedigim demir bu sekilde ustude suntalam sekline dedi birde habi saglam birsey yaptirsam okey yine . Bunun demirine sadece 1500 ne demek ya valla.O zaman IKEA'dan almak en mantıklısı. En azından ürünleri kaliteli oluyor.
Hocam sallanma vs. var mı tam aradığım özelliklerde güzel masaya benziyorBu masayı tavsiye ederim. İhtiyacını karşılayacaktır. Dayanıklı bir model. Kendim de kullanıyorum birkaç aydır. Şu anki fiyatı da daha uygun.
Yok hocam birkaç aydır kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası. O zaman kuponla beraber 350 liraya almıştım. Demir ayaklarının çerçeveleri tablasının altını çevrelediği için herhangi bir sallanma durumu da yok. Bu fiyat bandında çok kaliteli masa bulunmuyor zaten. Şu an piyasayı bilmiyorum ama ben alırken çok araştırmıştım.Hocam sallanma vs. var mı tam aradığım özelliklerde güzel masaya benziyor
Hocam bu masayi biliyorumda 1.si ben hem kasa hem 2 ekran koyucam saglamligi konusunda suphelerim var benin kasa ve monitor baya agir birde 1 monitor daha gelecek. Birde yorumlarda sallanmalar oldugunu yazanlar gormustum ondan alamadim ben hem saglam hem sallanmayan birsey ariyorum o yuzdenYok hocam birkaç aydır kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası. O zaman kuponla beraber 350 liraya almıştım. Demir ayaklarının çerçeveleri tablasının altını çevrelediği için herhangi bir sallanma durumu da yok. Bu fiyat bandında çok kaliteli masa bulunmuyor zaten. Şu an piyasayı bilmiyorum ama ben alırken çok araştırmıştım.
Ben şu an kasa ve monitör ile kullanıyorum. Bir ara çift monitör ile de kullanıyordum ama şu an kullanmıyorum. Sallanma konusunda sıkıntı yaşamadım dediğim gibi. Sadece öneriydi karar sizin hocam.Hocam bu masayi biliyorumda 1.si ben hem kasa hem 2 ekran koyucam saglamligi konusunda suphelerim var benin kasa ve monitor baya agir birde 1 monitor daha gelecek. Birde yorumlarda sallanmalar oldugunu yazanlar gormustum ondan alamadim ben hem saglam hem sallanmayan birsey ariyorum o yuzden