Neler Yeni

İKEA MASA KULLANAN VAR MI ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Bu masayi almayi dusunuyorum. Masa tablasinin alt demirleri saglam gorundu o yuzden. Ben masaya 1 kasa 2 ekran koyucam o yuzden saglam masa ariyorum en kafama yatani bu oldu simdilik

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bu bence küçük. kasa aşaüıda 3 monitör kullanıyorum ve çok daha büyük masaya anca yetebiliyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Marangoz dan kalın mdf kestir internet den ayak al 4 tane masanın üstünü de karbon ile kapla al sana mis gibi masa :)

En İyi Cevap
3

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu tarz masalar neden bu kadar pahalı anlamıyorum. L masa tercih edebilirsiniz. 60x140 + 60x190 olacak şekilde. Marangoza söyleyerek yaptırman hem daha uyguna gelir hem de böyle küçük masaları kullanmak gibi derdin olmaz.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marangoz dan kalın mdf kestir internet den ayak al 4 tane masanın üstünü de karbon ile kapla al sana mis gibi masa :)
Valla sana birsey diyimmi gecen masa yaptirayim dedim 2 kenarina demir olsun v.s dedim mobilyaci araciligi ile demirciyi aradik sorduk 1500 dedi sadece demire. Piyasa baya ucuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz masalar neden bu kadar pahalı anlamıyorum. L masa tercih edebilirsiniz. 60x140 + 60x190 olacak şekilde. Marangoza söyleyerek yaptırman hem daha uyguna gelir hem de böyle küçük masaları kullanmak gibi derdin olmaz.
Hocam mobilyaciyi alti demir ustu suntalam masa icin aradim. Demire 1500 dedi ustunede 500 der 2 bine yapiyor. Ve yaptigi birseyde yok.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam mobilyaciyi alti demir ustu suntalam masa icin aradim. Demire 1500 dedi ustunede 500 der 2 bine yapiyor. Ve yaptigi birseyde yok.
O zaman IKEA'dan almak en mantıklısı. En azından ürünleri kaliteli oluyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman IKEA'dan almak en mantıklısı. En azından ürünleri kaliteli oluyor.
Bak istedigim demir bu sekilde ustude suntalam sekline dedi birde habi saglam birsey yaptirsam okey yine . Bunun demirine sadece 1500 ne demek ya valla.

Ekler

• 8817450156082_1556274851442.jpg
    8817450156082_1556274851442.jpg
    16.3 KB · Hit: 57

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sallanma vs. var mı tam aradığım özelliklerde güzel masaya benziyor
Yok hocam birkaç aydır kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası. O zaman kuponla beraber 350 liraya almıştım. Demir ayaklarının çerçeveleri tablasının altını çevrelediği için herhangi bir sallanma durumu da yok. Bu fiyat bandında çok kaliteli masa bulunmuyor zaten. Şu an piyasayı bilmiyorum ama ben alırken çok araştırmıştım.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Yok hocam birkaç aydır kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası. O zaman kuponla beraber 350 liraya almıştım. Demir ayaklarının çerçeveleri tablasının altını çevrelediği için herhangi bir sallanma durumu da yok. Bu fiyat bandında çok kaliteli masa bulunmuyor zaten. Şu an piyasayı bilmiyorum ama ben alırken çok araştırmıştım.
Hocam bu masayi biliyorumda 1.si ben hem kasa hem 2 ekran koyucam saglamligi konusunda suphelerim var benin kasa ve monitor baya agir birde 1 monitor daha gelecek. Birde yorumlarda sallanmalar oldugunu yazanlar gormustum ondan alamadim ben hem saglam hem sallanmayan birsey ariyorum o yuzden

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bu masayi biliyorumda 1.si ben hem kasa hem 2 ekran koyucam saglamligi konusunda suphelerim var benin kasa ve monitor baya agir birde 1 monitor daha gelecek. Birde yorumlarda sallanmalar oldugunu yazanlar gormustum ondan alamadim ben hem saglam hem sallanmayan birsey ariyorum o yuzden
Ben şu an kasa ve monitör ile kullanıyorum. Bir ara çift monitör ile de kullanıyordum ama şu an kullanmıyorum. Sallanma konusunda sıkıntı yaşamadım dediğim gibi. Sadece öneriydi karar sizin hocam.

Top Bottom