M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,167
bir tık mı ?Ama G29 2. El mantıklı olur v902 konusunda bir tık haklısın
bir tık mı ?Ama G29 2. El mantıklı olur v902 konusunda bir tık haklısın
Amazon üzerinde 4K'ya TH8S shifter'ı var isterseniz.Tavsiyeniz için teşekkürler h vites oluyo galiba, h vites seviyorum hocam oyuzden o tür modelleri tercih etmiyorum
Evet görünüm olarak çok hoşuma gitti fakat bütçemin çok üstünde olucak bu sefer.G29 idare eder mi beni? Simülasyoncuyum zaten.Amazon üzerinde 4K'ya TH8S shifter'ı var isterseniz.
Link atabilir misin?Amazon üzerinde 4K'ya TH8S shifter'ı var isterseniz.
Standart kullanıcı için G29 güzel iş görür alabilirsin. V902'den uzak dur, onun yerine Logitech Momo kullanırım daha iyi.
Yazılımı sorunlu biraz, onun haricinde dediğim gibi, T150 veya TMX daha iyi bir tercih olur sizin için.Evet görünüm olarak çok hoşuma gitti fakat bütçemin çok üstünde olucak bu sefer.G29 idare eder mi beni? Simülasyoncuyum zaten.
Yurtdisindan geldiğini belirtmeyi unutmuşum.Standart kullanıcı için G29 güzel iş görür alabilirsin. V902'den uzak dur, onun yerine Logitech Momo kullanırım daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atabilir misin?
Galiba 82 dolar kargosu da var çok pahalı malum günümüz kurundaYazılımı sorunlu biraz, onun haricinde dediğim gibi, T150 veya TMX daha iyi bir tercih olur sizin için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yurtdisindan geldiğini belirtmeyi unutmuşum.
g29 al 2.elArkadaşlar biliyorum çok sorulan bir sorufakat şu sıralar direksiyon seti almak istiyorum bütçem kısıtlı sizce Rampage v902 alınır mı?
Yoksa https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ksesuar-logitech-g29-shifter-1082747757/detay kendimi zorlayıp bunu mu almalıyım? İlan istanbul'da ben de istanbul'da değilim test etme şansım pek olmayabilir.
Teşekkürler yorumunuz içing29 al 2.el
arkadaşımda aldı memnun bi sıkıntı yok deneyip almıştı rampage 0 rampageden iyidir ama bütçe yok seni çok zorlarsa rampage alTeşekkürler yorumunuz için![]()