Fazla kadir mısıroğlu izleme bence.Şu an değil ama bir gün olacak. Belki sen ben göremeyiz ama o bilince ulaşacak millet. Ulaşmayacağına inansam, Müslüman olmazdım.
Fazla kadir mısıroğlu izleme bence.Şu an değil ama bir gün olacak. Belki sen ben göremeyiz ama o bilince ulaşacak millet. Ulaşmayacağına inansam, Müslüman olmazdım.
İnandığın dinin anayasanın umrunda olmaması gerçeği. Ama dert etme irana falan yakınız yürüyerek geçersinİnandığım dine göre, Müslümanlar muktedir olacak. Yani şeriat elbette gelecek. Müslüman değilseniz inanmanızı gerektiren bir şey yok.
Allah rahmet eylesin, severiz Üstadı.Fazla kadir mısıroğlu izleme bence.
Müslüman değilsen seni bağlayan bir şey yok zaten kanka.İnandığın dinin anayasanın umrunda olmaması gerçeği. Ama dert etme irana falan yakınız yürüyerek geçersin
Türkiye de yaşadığıma göre var.Müslüman değilsen seni bağlayan bir şey yok zaten kanka.
Belli oluyor zaten senin nasıl biri olduğun.Allah rahmet eylesin, severiz Üstadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müslüman değilsen seni bağlayan bir şey yok zaten kanka.
Şeriatın geleceğine inanman gerekmiyor, Müslüman değilsen. İnkâr edebilirsin.Türkiye de yaşadığıma göre var.
Seçime kadar kimin hayâl kurduğunu gördükBelli oluyor zaten senin nasıl biri olduğun.
Hayal kurmaya devam et sen bakalım.
Şeriat gelmez anayasa ilk dört maddesi karşı çıkamazsınız zaten eğer o maddeler bir değişiklik olursa halk silahlanıp isyan çıkarır.Şeriatın geleceğine inanman gerekmiyor, Müslüman değilsen. İnkâr edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçime kadar kimin hayâl kurduğunu gördük
Halk sokağa çıkmaz. Darbe anayasasını kaldırıp, sivil anayasayı getirecek Erdoğan. Yeni dönemde bekleyip görün.Şeriat gelmez anayasa ilk dört maddesi karşı çıkamazsınız zaten eğer o maddeler bir değişiklik olursa halk silahlanıp isyan çıkarır.
Puhahaha çok güldürdün teşekkür ederim.Halk sokağa çıkmaz. Darbe anayasasını kaldırıp, sivil anayasayı getirecek Erdoğan. Yeni dönemde bekleyip görün.
bunu önceden yapmayı kalkışanlar oldu olanları gördükHalk sokağa çıkmaz. Darbe anayasasını kaldırıp, sivil anayasayı getirecek Erdoğan. Yeni dönemde bekleyip görün.
Erdoğan Başkanlığında hepimizin yüzü gülüyor, gülmeye de devam edecek.Puhahaha çok güldürdün teşekkür ederim.
Daha önce şeriatı getirmeye çalışan olmadı. Dediğim gibi, halk istediği zaman gelir. Hiçbir güç, halkın önünde duramaz.bunu önceden yapmayı kalkışanlar oldu olanları gördük
90'lar ve 90'ların sonu bir kalkışma oldu şeriat için taşkınlık yapanlar oldu meclistelerdi üstelikErdoğan Başkanlığında hepimizin yüzü gülüyor, gülmeye de devam edecek.
Daha önce şeriatı getirmeye çalışan olmadı. Dediğim gibi, halk istediği zaman gelir. Hiçbir güç, halkın önünde duramaz.
Şeriat gelmez boş boş hayal kurmaya bırak.Erdoğan Başkanlığında hepimizin yüzü gülüyor, gülmeye de devam edecek.
Daha önce şeriatı getirmeye çalışan olmadı. Dediğim gibi, halk istediği zaman gelir. Hiçbir güç, halkın önünde duramaz.